.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен

към момичетата

oooo pisna mi ve4e ko stava?????? tes mom4eta golemi nomera vartqt samo se praqt a posle se okazvat strahlivci q kajete ko da praq 4e malko i az da go povartq 4e da ne si misli 4e se sam mu v racete

zavisi s kakvo te qdosva tolkova?

Голям фен
    ami bqhme se ugovorili d adoise u nas a toi se kat stane duma za tva e zaet i kat se pokazvam interes, tarsq go . i toi sq se prai misli se za golqmata rabota az pone taka si mislq

moje da ti izneverqva.mislila li si za tova?nqkoga vijdala li si go da se zaribqva s nqkoq?ako pravi taka i ti pravi po s16tiq na4in kani te nqkade pak ti mu kaji 4e nemoje6

mii moje naprimer da se vidite nqkade .... da se zabavlqvate dosta...da vi e hubavo zaedno za 1 pat ,da go nakara6 da te iska mn ...da misli samo za tova i posle na dr den da ne mu se obadi6...toi da ti pi6e i zvani ti da ne otgovarq6 ..da te tarsi da te iska a ti da ne se poqvqva6...i sled 1 den naprimer da mu se obadi6 (ako iska6 da ste zaedno) ....

Голям фен
    za dryga ne vqrvam 6tot bqhme na disko bez toi da me vidi i dori i pil go sledqh otstarani i be6e samo s majka kompaniq

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
    mii moje naprimer da se vidite nqkade .... da se zabavlqvate dosta...da vi e hubavo zaedno za 1 pat ,da go nakara6 da te iska mn ...da misli samo za tova i posle na dr den da ne mu se obadi6...toi da ti pi6e i zvani ti da ne otgovarq6 ..da te tarsi da te iska a ti da ne se poqvqva6...i sled 1 den naprimer da mu se obadi6 (ako iska6 da ste zaedno) ....
    mi da tikaja ne6to takova stana vidqh go edin pat ama se praq na udarena 4e nesam go vidqla i toi mi se obadi ,me izvika .....ami ako ne mu otgovorq ako mi pi6e posle kak 6te se opravdavam dostoverno hmm

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Що си мислиш, че те лъже момчето.. може наистина да е било заето..
    You are broken, I can fix you...

mi kaji mu..."aa taka li mi az ne sam te vidqla...ti ina4e kvo prai6" i ne6to ot sorta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си