- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Някой..
да си е преглеждал коментарите, които е писал преди 1..2..3 години в този сайт? Туко-що направих това и ми беше изклучително интересно да видя как съм мислела по някои въпроси преди 3 години...като цяло разсъждавам по-същия начин..,но по някои въпроси имам коренно различно виждане сега
имам някои забележки спрямо себе си тогава. Та някак си получително действа
![]()
![]()
Ако някой го е направил, може да сподели какви впечатления има за себе си от преди 1..2..3 години![]()
![]()
И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...
Аз го правих наскоро..няма особена разлика в начина ми на мислене,но аз все пак се регнах септ 2006.
И все пак си мисля,че щеше да е по-добре да не споделям големи подробности от личния си живот,макар и пълни глупости.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Аз им хвърлих един поглед. Не съм се променил особено оттогава, но има някои малки разлики. Примерно не признавах главни букви, пунктуация, ч, ш, кирилица и т.н. Освен това по-трудно различавах сериозна тема от ебавка (такива имаше купища, точно затова ми казаха и влязох в тийнпроблем за първи път (браат, влез в тийнпроблем и ский за къф смех става въпрос)), защото бях зелена кратуна.
![]()
Да, правил съм го... наистина има голяма разлика.... и слава богу[/list]
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Малък и неопитен, както и некомпетенетен по някои въпроси. Обичам да срещам мои стари мнения