.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: цигарите

цигарите

колко време след като спреш да пушиш се пречиства организма на цяло?

Град
    Враца
    ми никога как ти звучи ? се едно да счупиш чаша и да очакваш след време да се поправи

Зависи от колко време пушиш. 3,7 или 10 години.

Град
    Майнатаун
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    ми никога как ти звучи ? се едно да счупиш чаша и да очакваш след време да се поправи
    Чашата е от неживата природа, докато при тялото е точно обратното.. По-добър пример е "все едно да се порежеш и да очакваш след време да зарасне", но то така и става

Клетките на тялото непрекъснато се заменят с нови. За кожата са необходими няколко дни, за да се сменят напълно. За белите дробове са нужни няколко години. Примерът с чашата е много не на място.

Град
    Улицата
    mi ne sam sigoren dali be6e to4no taka ama 5 cigari ti pravat edno petno na beliq drob a 2 kilometra ti4ane go iz4istvat ne be6e to4no taka ama gore dolu e taka tai4e preceni sama kolko vreme i ako pu6i6 ot godini i to zavisi ot kolko i ne sportuva6 moje i sled 10-15 i pove4e godini 4ak da ti se iz4isti sor da ne si pu6ila

Цитирай Първоначално написано от ludia_s
    mi ne sam sigoren dali be6e to4no taka ama 5 cigari ti pravat edno petno na beliq drob a 2 kilometra ti4ane go iz4istvat ne be6e to4no taka ama gore dolu e taka tai4e preceni sama kolko vreme i ako pu6i6 ot godini i to zavisi ot kolko i ne sportuva6 moje i sled 10-15 i pove4e godini 4ak da ti se iz4isti sor da ne si pu6ila

Не е така, защото петното е разядена тъкан. Не е като прахта по панталоните.

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))
    след отказването на цигарите организма се прочиства напълно на следваштото пълнолуние

Цитирай Първоначално написано от GameFace
    3?! Звучи нелепо... около 7 години...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от GameFace
    3?! Звучи нелепо... около 7 години...

Зависи колко време си пушил.

Колкото по-дълго време е пушил един човек, толкова повече ще трае пречистването му на организма...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си