.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Подарък

Подарък

я момичета кажете горе/долу кво мога да подаря на приятелката си...шото няаам никва представа
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Мега фен
    Град
    София
    Има ужасно много теми эа подърци..
    Иде ми да те напсувам,ама съм в много добро настроение
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Pleven d'gee
    Иаз трябва да подаря картичка ама немога да измисля кво да напиша Хелп :sos:
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

за св.Валентин ли?
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

за пръв път сам в форума за Любов и ме мързеше да търся сорри и моля ви кажетеееее
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Кутия с 6околадови бомбони във формата на сърце,роза,пю6ена игра4ка.Парфюм,бельо(ако сте в напреднал стадии на връзката) мн други работи...
    Както ти казаха има доста теми прегледай ги и може6 да открие6 и не6тъ друго.....

--------------------------------------------------------

А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

мерси много ся почвам да ровя
    www.impulse.bg/PeYcHeV

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Напи6и в карти4ката своите 4увства....мисля 4е това най-много би зарадвало приятеля/ката ти

--------------------------------------------------------

можеш да и подариш типичните неща като роза и бонбони или бижу а можеш да бъдеш оригинален и да и направиш малко по нестандартен подарък като например (както в 1 друга тема казах) затъмнена стая с много свещи подредени във формата на сърце или нещо от сорта....

еми виж..обиколи магазините ..абе имаш ли пари,ве не6ту ще измислиш.. има едни големи възглавнички под формата на сърца..големи кокото мен мн ще се радвам ако някой ми подари такова
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

аз мислех пръстен да и купя ама нали съм си тъпо копеле не знам дали ще и е по мярка.... а тва с свещите яко ме кефи....
    www.impulse.bg/PeYcHeV

плюшена играчка било то мече което държи някакво си сърчице на което пише обичам те или пък защо не направо едно плюшено сърце
    а за картичката нз ... напиши какво чустваш

ааааа ще накарам някои друг да пише щото ако аз пиша няма да го разчете... мисля да и зема пръстен или някав ланец с сърце+плюшено нещо и картичка добра идея лие ??? и сериозно ще си помисля за свещите в тъмната стая
    www.impulse.bg/PeYcHeV

ако имате още идеи казваите плс
    www.impulse.bg/PeYcHeV

Po princip na tozi praznik se podarqvat nqkakvi plu6eni igra4ki,sokoladovi bonboni a mom4etata podarqvat i rozi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си