- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя е любимата ви поза?
mmmm s kra4etata na ramenete mu :P misionerskata e dosta qko marzeliva poza za jenata => 10x![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
тва нещу не стааа.... не му чаткам я даите други предложения ама примерно да е дадена снимка или картинка и срещу нея името на позата...Първоначално написано от Psychopath*
![]()
(баси съм нахалника)
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Зависи. Обичам някои пози, в които правим секс, но не ми доставят удоволствие. Има пози, които не обичам, но изпитвам от тях оргазъм много лесно.
1 от първия вид е съюзът на слона-обожавам да я правим, но никога не съм изпитвала оргазъм. А итначе позит, в които аз съм отгоре ми доставят по-голямо удоволствие, но са ми изморителни. И разбира се класиката-седнала в него и на кухненската маса!
+1+1+1 там смеПървоначално написано от BHuMaTeJ|eH*
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ае плс кажете някои саит да зяпам там позите щото не сам мноу компетентен на тая тема :P :P :P
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
http://kamasutrabg.hit.bg/poses.htm
Тука има доста..![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
ездач,69
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Всеки човек има различни предпочитания,но мисля,че като момичето е от горе,на момчето повече му харесва.
Може да опитате нещо,което не сте опитвали до сега.
Успех![]()
offline forever!
Suiyza na slona,misionerska,zadna(nai-ve4e v kolata i pravi)...
oh az mai nqmam mnogo me kefat :P