.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София

Абе много се нерва значи...

Най-добрата ми фр ходи с един от година и нещо и до лятото сичко ок нали ама ходихме на нейното село и той оттам много се промени и почна адски много да я равнува щото там имаше някви момчета.Леле тоя човек се побърка направо. Постояноо я следи,само я ревнува. Излизаме ние на кафе с фрс и той само й звъни през 10 минути да я пита къде е и само се карат щото на нея й е писнало...300 пъти му каза и тя, и аз, и кой ле още не да престане щото няма да продължат добре нещата ако не спре обаче той не разбира от дума. Ти му обесняваш как я задушава,как на нея й писва и ше го скъса и ше си хване друг и той си почва с неговите разбирания - "ама са кво съм направил" Не разбира от дума тоя човек. Преди 2 месеца е така заради неговата ревност и задушаване тя му изневери и той моля ти се отиде до момчето,с което му изневери да го разпитва как са се е*али 0_0 Тва не е норамлно. Няма ли достойнство тоя човек ми ходи да се унижава. Знан,че не е моя работа да се мешам ама и на мене ми дойде до гуша от неговите изпълнения. Отиваме ние на дискотека,него техните не го пускат,а ние отиваме с бая стабилна компания. И почва да й дудне "без мене никъде няма да ходиш", "ако се ч*каш с друг да ми се обадиш да ми кажеш" и т.н. и т.н..... Тя го къса и му обеснява,че иска почивка една седмица,за да види дали ше й липсва и дали го обича още той след 10 мин й звъни да я пита кога ше се видат или пък другия практикуван вариянт е да отиде и да виси пред тях. Е казвам ви хора супер досадно и отблъскващо е. Щом мене,че съм страничен човек почна да ме дразни адски много представете си на нея кво й е.... Какво трябва да стане и как трябва да му се обесни на тоя човек,че на сила не може да накара някого да бъде с него?
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    На изток от рая
    Пиклио неден
    Представям си колко е голям,щом и на дискотека не го пускат.
    Това са детски изпълнения ... и мойто мнение е,че такъв човек изобщо не и трябва на твойта приятелка.Да му бие шута по скоро и да не се разправя.Като толкова знае да ревнува,накрая ще остане да ревнува себе си,и ще и се обажда да я разпитва кой я е е*ал да си бие чекии по телефона!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Хахс и тука си имахме подобен проблем,споко не си само ти.....Ами според мен трябва да го зареже,се пак щом и няма доверие за каква връзка става дума?... Ааа мен мн ме дразнят такива "навлеци" и даже му се чудя на това момиче как го търпи.....аз бих го заебала Веднага!
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Тва е някво супер лапе...само като чета и ми става ясно.Незнам каво да кажа мен ако някой така ми лази по нервите накрая ше го набия

Еми той постъпва доста детински.Но тя също.Какво е това-той ме эадушава,драэни ме и хоп ,айде да му иэневеря.Глупава работа..вместо да си губи времето,да се ядосва и да ходи по други момчета,по-добре да го эареже и толкова.Наистина не раэбирам как може и двамата да се проявяват като абсолютно неэряли хора.Явно са такива де,не энам..
    А и ти наистина си страничен човек и нищо не эависи от теб.Приятелката ти е таэи,която трябва да вэеме някакво решение.Ама явно не и достига акъл.
    I tryed so hard and got so far,but in the end it doesnt even matter...

Град
    София
    Ами там е проблема,че той не разбира от дума. Тя като му каже "Късаме!" и той почва да й се обеснява и да я тормози. Онзи ден с едни фрс се изебаваха да си стане гадже с Х и той на другия ден разбрал кво се базикаха и като почна пред всички да й крещи и да я дърпа,как не я било срам. Леле абе ужас. Като тръгвахме на дискотека - "в 4 часа да си си кацнала във вас и да ми пишеш смс от мтел веднага щом се прибереш", "с тая къса пола няма да ходиш разбра ли ме","да не си посмяла да облечеш тва яке-очертава ти формите,аз ше го скъсам"... Излизаме ние само момичета и той почва да се дуе що не го е викнала-е добре нормално ли е да сме 10 момичета и той там да се изтъпанчи!?... То ако има как тя без него никъде да не мърда и да става квото той каже... А са се сетих-за кво се била снимала с момчетата от нейния клас,да триела снимките ... Са понеже сме 12ти клас в нейното даскало имаше екскурзия до Турция да ходат целия клас,той не дава дума да се каже-без него не можело да ходи... Абе направо само като се сета кви ги прави и се нерва яко :@
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Град
    На изток от рая
    Неразбира от дума ли?
    Ако бех аз,така щях да го напсувам,че щеше да го е срам да ми се обади повече!
    Леле как ги обичам такива къде заповядват!

Taste the soup

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Първото което е тя по принцип твоята приятелка май абсолютно никаде не иска да го забира...което е странно нали все пак са гаджета.Тва 12 клас сте а имате мнго лапешки проблеми и постапките и на момчето и на твоята приятелка са много детински.

Град
    На изток от рая
    Къф е тоя бе 12 клас не го пускат да излиза
    Или твоята приятелка си е намерила някое 12 годишно изморителче!

Taste the soup

Град
    София
    Тва трябва да го видите с очите си,за да разберете за кво става въпрос. Тя като спа с друг и той взел,че се обадил на майка й,на баба й и разказал,че е спала с друг. Мале тва на мене някой да ми го направи и ше помета София с него.В миша дупка ше го завра направо. Аз и него мога да го изложя супер злобно пред всички ама не е моя работа да се мешам. В момента,в който ние сме тръгнали на дискотека той почва със заплахите,че ше се обаде на баща й да каже кво е правила и т.н.... Всички му се смеят и го подиграват,той не може да го осъзнае и си мисли,че му съчувстват.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Къф е тоя бе 12 клас не го пускат да излиза
    Или твоята приятелка си е намерила някое 12 годишно изморителче!
    Той е 11ти,тя е 12ти.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    ооо сега се сетих и аз преди време не много отдавна имах едно гадже така да се каже вече го отчетох като грешка,че тай де и той беше така нахалничак идваше у нас по никоето време много ми званеше и малко ме теролизираше наистина малко зор видях докато го разкарам ама все пак се получи.

Град
    На изток от рая
    В такъв случай,взима някоя бухалка и бои,бой докато не се научи да се държи като хората.
    Ама както ти казах в предишните мнения,най-добре е да му тегли една дълга и да го напуща по-бърже !

Taste the soup

Абе кво да ти кажа освен,много ми е позната тази ситуация.
    Аз ходех с такъв кретен...само че мен ме манипулираше.Накрая останах без приятели...Неизлизах никъде заради него.Както ти казваш пиете кафе той звъни и се почват лудите скандали.
    Бъди до приятелката си и бъди най-вече упора.Убеди я да отказва на предложенията му.Нищо не може да и направи нито той нито който и да е...Просто блъфира...
    Аз минах по тоя път и знам какво е...само че при мен заплахите бяха от сорта:"Ще се самоубия", при което си изключваше телефона, или пък "Идвам гърмя теб, гърмя и мен и никой няма да те има!"
    Горе главата няма да се отказвате ... Стискам палци!

Еми , незнам !Не съм имала проблеми от такова естество , но мисля , че е добре да се разделят ... може и да се обичат , но това момче ужасно !

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Знаеш ли аз съм се сблъсквал със подобна ситуация но бях на страната на приятеля ми.Та така де той ходи с една обаче много се ревнуват ти казвам. Проблема обаче беше че той иска тя да му пусне а тя не му пускаше.Накрая решението беше той тайно да ходи да се е*е с някое друго момиче без тя да разбере нали. Един въпрос GoLdEn`GirL тези двамата твоята фр и гаджето и е*ат ли се?

i az imam takava priqtelka i naistina ne znam kak i izdurjat nervite....
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен Аватара на koalka
    Той е толкова несигурен, че няма накъде просто...
    Всичко е започнало от това село, тя, ако не му е дала повод за ревност, явно наистина нещо се е променило, т.е. доверието му в нея.Почувствал се е застрашен.И когато тя вижда това, естествено, ще му изневери, нарочно.Не е много права, но все едно...
    И когато той постоянно я ограничава, не й дава да ходи да се забавлява и я "задушава", както ти се изрази, почва и тя да бъде несигурна, но в чувствата си.
    Най-добре да се разделят, защото той за една седмица НЯМА да се промени, то да не става ей така, а тя няма да се примири с това положеие.Изхода е ясен и ще е най-добре и за двамата.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от wersa4e
    Знаеш ли аз съм се сблъсквал със подобна ситуация но бях на страната на приятеля ми.Та така де той ходи с една обаче много се ревнуват ти казвам. Проблема обаче беше че той иска тя да му пусне а тя не му пускаше.Накрая решението беше той тайно да ходи да се е*е с някое друго момиче без тя да разбере нали. Един въпрос GoLdEn`GirL тези двамата твоята фр и гаджето и е*ат ли се?
    Ми доколкото е споделяла-да,но последните пъти той настоявал да ходят на хотел и тя ми разказа,че изобщо не й се ходело и като отишла заспала,а той се надул,защото е заспала и й казал нещо от сорта на "е са за кво хвърлих пари да ми спиш ли"... Абе не знам ама ето ся преди малко нов скандал-излъгал и я натопил много кофти пред техните (в училище имал 40 неизвинени е неска майка му й звъни на нея и почва да й се кара,защото той казал,че не ходел на училище заради нея да се виждат,а то изобщо не е така)... И аз я съветвам същото-тяхната връзка просто е безсмислена.Тя дори си признава,че не го обича вече и изобщо не е сигурна в нищо,но може ли да обесниш на стената?!

Да го къса!Окончателно! И колкото се може по-ясно да му покаже,че няма връщане назад ..
    just a kid۵

Цитирай Първоначално написано от Krisinka__
    Абе кво да ти кажа освен,много ми е позната тази ситуация.
    Аз ходех с такъв кретен...само че мен ме манипулираше.Накрая останах без приятели...Неизлизах никъде заради него.Както ти казваш пиете кафе той звъни и се почват лудите скандали.
    Бъди до приятелката си и бъди най-вече упора.Убеди я да отказва на предложенията му.Нищо не може да и направи нито той нито който и да е...Просто блъфира...
    Аз минах по тоя път и знам какво е...само че при мен заплахите бяха от сорта:"Ще се самоубия", при което си изключваше телефона, или пък "Идвам гърмя теб, гърмя и мен и никой няма да те има!"
    Горе главата няма да се отказвате ... Стискам палци!
    Ако изключим това с гърменето... бившият ми беше абсолютно същият случай, не даваше да изляза. Като изляза - защо, как с кого... АМА ЗАЩО СЪМ ИЗЛЯЗЛА БЕ?! 3 дни в месеца се виждахме и аз май само тогава имах право да излизам. И като исках да скъсаме - ще се самоубия. Всеки път. Та в този ред на мисли, кажи ми, че твоят бивш се е казвал Даниел, защото ако има още един такъв случай като неговия ще се отчаям от света
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Пловдив
    ами щом толкова и досажда и не може да го разкара...една ограничителна заповед и тва....там че и прилага психилогически тормоз ли нз си кфо...то такъф нахалитет май по друг начин няма как да се разкара....

Когато словото не помага идва ред на силата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си