- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали можеш да обичаш два пъти?
Ami temata e malko glypava,no mi e interesno mnenieto na drygite!OK,obi4ah edno mom4e,no skusahme...be6e mi mnogo gadno...Mislite li,4e 6te moga da obi4am nqkoi dryg?![]()
![]()
zakfo se nadyvate I bez tfa ni6to ne stryvate…Pravite se na takiva,kakvito ne ste…ne razbirate li,jalki ste!
Естествено, че ще можеш.Иска се само време!
А бе ма ти глупава ли си ??
Разбира се , ще можеш да обичаш ! Тоя ке си обичала не е пъвия нито последния така, че не си тъгнала да се жениш ... как вика From Hell иска се само време![]()
[/url]
нима мислиш 4е той е бил любовта на живота ти![]()
а и да ти кажа 4естно не вярвам да си го оби4ала в истинския смисъл на тази дума...рано ти е още така 4е споко ще оби4аш още не само един![]()
Chovek cql jivot e vluben! Edni si trugvat,idvat drugi..
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
Da, chovek e sklonen da povtarya greshkite si.Първоначално написано от bendjity
Shte mojesh da obichash nyakoi drug, spokoino
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Да, но се изисква много време за да се забрави старата любов..
както казах и в друга тема, сега ще кажа и същото
човек обича много пъти в живота си ......
....... и един път се влюбва истински!!!!!!!!
Да, но ще трябва много вода да изтече до тогава...![]()
Ако чувствата ти са били истински, няма да ти е никак лесно... уви...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Много ясно!
Let The BEAT Control Your Body
Ама че майтап, честно... Любовта на нищо не я направиха.![]()
Дори мисленето ми да е консервативно, на мнение съм, че веднъж в живота можеш да се влюбиш истински, от там и да обичаш. Това, че твърдиш, че си обичала някого, а сте скъсали...Значи просто не е имало истинска обич. Все пак значи все единият не е приел нещата с връзката насериозно, щом е завършила. Остава ми въпросът как можеш да обичаш истински някого, който не обича теб...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
как ли?..еми много лесно, на това му се вика несподелена любов.а и защо да неможеш да обичаш отново...ти вс път обичаш по различен начин..Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Let The BEAT Control Your Body
Можеш, разбира се...![]()
естествено,че можеш само не прави грешката да търсиш бившото си гадже във всеки който срешнеш, така по-трудно ще се влюбиш . Успех
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
+1Първоначално написано от From Hell
offline forever!
da ,kvo ti pre4i...jivota i bez drugo e kratuk,4e da sedi6 i da go misli6,dali tva dali onova,o6te pove4e da sedne6 na 15-17 da se 4udi6 izob6to ne vurvi
Ем вярвам, че може.
Бе естествено, че може стига той да си го позволи.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Може би даНо все пак зависи от човека и от неговите принципи,от това дали е чувствителен и много други...
mersi mnogo za vsi4ki komentari...mislq,4e yspqh :P
zakfo se nadyvate I bez tfa ni6to ne stryvate…Pravite se na takiva,kakvito ne ste…ne razbirate li,jalki ste!
Ам и аз много пути съм си мислела,че обичам ама после съм разбирала,че не е така тай като любовта ми е изчезвала не е била истинска.
Ох БожеееЕстествено, че ще обикнеш някой друг един ден. Света не свършва с това момче. Аз като бях 6-ти клас и аз така с едно момче, и после си мислих, че след него друг няма да има ...
![]()
![]()
![]()
Така че спокойно![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
Естествено, че можеш.Другия може да е по-добър от предишния(зависи).Добре, че не е така(да можеш да обичаш само веднъж), защото почти всички хора щяха да бъдат нещастни.
ti kak misli6 dali 6te moje6?
Ti dori 6te vloji6 pove4e 4uvstva v novata si vrazka i 6te go obikne6 pove4e ot tvoq sme6nik![]()
Можеш да. Но няма да е като първия път споко - с повече разум ще е... и това е за добре![]()