- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Еротичен момент от форума
Imali li ste moment, v koito chetete neshto v tozi forum i vi e obzelo sexualno jelanie ili fantaziq? Ili tema, koqto silno vi e zaintriguvala sexualno?
т.7
krem4et0
Eating isn't cheating - Arnold
ami da po4ti postoqnno![]()
..фантазия, желание не 4ак толкова не бих казал , но вчера това откровение много ми допадна цитирам :.."защото някак си ме възбужда мисълта да бъда употребена и захвърлена" Drool
ima ima i to mn temi![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Вечните теми за любимите пози, съветите от по-вещи във форума как се прави това и онова, а като добавя и развинтеното ми въображение, картинката е ясна![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тук-там ги има тея моменти![]()
az nqmam takiva momenti![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Е,то тука е все едно да отворя едно списание и да чета секс историите,така че....да,случвало ми се е .
+1Първоначално написано от kalpazanka
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Еми не ми се е случвало ,никоя тема тук не ме е възбуждала ,но пък е пораждала идеи за нови изпълнения в секса![]()
Не...
от списания , вестници , книги - да ...
Но не и от тук
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Може да се каже.![]()
Мисля,че повечето теми са прекалено кратки,че да създадът такива чуства в мен.
Nova sam tuk no za sega ne mi se e slu4valo no ne e kysno:P
![]()
Mislq,che dosega ne mi se e sluchvalo.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Ооо даОсобено от някои теми и мнения на автора хаха
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Честно да си призная, няколко месеца преди да се регна имаше една тема, в която няколко човека разказваха еротични истории, а останалите си даваха мнението. Всъщност един от авторите бях самата аз, така че е нормално да съм се възбуждала от собствените си писания. Имаше хубави разказчета, но за съжаление темата отдавна е изтрита![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Първоначално написано от kalpazanka
+1 и аз така
Не бих казала...
бхахах , аз съм нова тук и какво да ви кажа освен глупусти друго не чета тук , не няма тикива положения при които нещо да ме е "трогнало" тъка да се каже , единсвеното чувство което ме обзема е да се смея до припадък![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Е, имало е естествено
Mda i pri mene i imalo takiva momenti..Първоначално написано от WaKo
![]()