- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Еротичен момент от форума
Не, никога, но за сметка на това много пъти съм падала от стола ми от смях...![]()
{SeXy_BaBy} каза:
мхм, и при мен такаЕми не ми се е случвало ,никоя тема тук не ме е възбуждала ,но пък е пораждала идеи за нови изпълнения в секса
SMILE FOR ME NOW
Na men li4no za sega ne(o6te s1m na4inae6ta)
Каква еротична фантазия от: "Бременна ли съм", "Защо не ми идва" ...![]()
Let The BEAT Control Your Body
Ами имало е теми , които да пораждат някакви сексуални желания у мен ; имало е и такива обаче , които ме карат да се погнуся и да съжалявам , че съм ги отворила ; има и такива , които ме карат да се замисля за някои неща или пък ми дават добри идеиОбщо взето нещата из този форум са доста относителни
![]()
Мдмопределено е имало такива моментии
+1Първоначално написано от mimi_pink
но при мене са малко .. 1-2 пъти да ми е ставало нещо по-така ..![]()
Ами да случвало ми се е. Има теми които са по така.. и с моето въображение. Вярно има някой теми, които да ти се иска да не си ги чел, но все пак хора всякакви въпроси всякакви. Всеки с проблемите си.
mi i az ve4e kato 4len na foruma (ot niakolko dni) ve4e sum imala no to4no s opredelen 4ovek koito e pisal razni ne6ticaaaa))
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
еми не точно...ама има доста надъхващи теми...![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
хаха...ми май не съм имала...![]()
![]()
пп: аматориум забелязвам че имаш доооста фенки![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Първоначално написано от rubi
ami zaslujava si momcheto))
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
+1Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
mdam...po edno vreme iskah da iznasilq dezodoranta siako se seshtate za istoriqta sys zasednalata kapachka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В какъв смисъл заинтригувала сексуално?Имало е случаи, когато съм си припомняла мои сексуални моменти, като чета даден пост или тема..
i na men takaПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
mn 4esto,no ne moga da kaja koq to4no tema!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
да съгласна съм..Първоначално написано от padnal_angel
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Stiga ste me karali da se izchervqvam![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Аз съм авторътПървоначално написано от minava6t 4i4ko :)
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Нонстоп![]()
Първоначално написано от LitTleJ
OnLy God CaN Judge Me !
Разбире се![]()
Lord Give Me A Sign