- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Еротичен момент от форума
Не си спомням съжалявам.
SY
Mmm, ei sega pak chetoh mnenie na gergana_sweet i kato pochne da pishe kak zadovolqva gadjeto i deistva dosta na nervnata sistema, a sum siguren, che ne sum edinstven.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Имала съм такива моменти
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Или пък като каза, че на 15 години "и пръснали дупенцето".Първоначално написано от amatorium
Много яко прозвуча, личи си че е голяма мръсница.
Да![]()
offline forever!
Ili kato i se praznqt v dupeto :P Malka sladuranka e tqПървоначално написано от Crag Hack
No puk opredeleno ima tuka dosta interesni mneniq po vuprosite ...
![]()
nem![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
tazi qvno se vuzpriema kato nekav prezervativПървоначално написано от minava6t 4i4ko :)
![]()
Ммм и на мен ми се е случвало покрай някои теми да ме обземат някой мисли и започвам да си мисля за разни фантазий които са идея за по-късно![]()
![]()
![]()
Е и при мене нещо подобно, само че като чета на the_hottie постовете, това девойче определено ми покрива 90% от представите за това каква трябва да бъде една жена....Първоначално написано от amatorium
Иначе логиката и ценностната система на кремчето пък ме наведоха на други размишления, отначало се дразнех на изказванията но когато посглобих вижданията и в по-голяма картина започнах да се замислям....
mislex da pusna takva temaПървоначално написано от amatorium
po4ti postoqno ;]
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Mmm, davai puskai ili puk spodeli neshto v taqПървоначално написано от tqnko
![]()
мъничко![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
да даже от писанията на една мацка дет кат я гледам кво пише и сал що не свършвам тя е неква сексуална мечта човече![]()
![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Koq macka?Първоначално написано от skatemore
![]()