- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За 14ти февруари...
Molq vi za pomo6t!!! [-o< Hodim s gadjeto mi 2 meseca,2 sedmici i 3 dena i nz kakvo da mu podarq za Sv.Valentin!!!Misleh da mu podarq kutiq 6okoladovi bonboni,v formata na sarce,oba4e ne sam sigurna,6toot toi 6te gi izdqde i sled tva nqma da se seti za mene.No pak Sv.Valentin ne e 4ak takuv praznik... i nz!A priqtelq mi e na 14.Daite mi nqkakvi ideii!![]()
![]()
![]()
Ако пуснете още една тема за Св. Валентин, ще се самоубия и ще лиша гаджето ми от това да празнуваме този толкова хубав БЪЛГАРСКИ празник на влюбените![]()
![]()
наистина има достатъ4но такива теми поразгледаи .. позаинтересувай се и ще намериш нужната информация![]()
спрете с тия теми за св.валентин поогледай се и виж че има поне още 5 такива теми...пффф
А с моя приятел на Свети Валентин ще направим 3 месеца без 11 дни и напарво се чудя! Помооощщщщщщ!
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
exxxx s toq sveti valentin...vqrno 4e e praznik na vlubenite ama 4ak pyk tolkoz li!!!! i to ve4e mn temi ima za podaraci i tva onova, razgledai tam
AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp
Айде стига с тия притеснения за Св.Валентин-празника не е нищо особено.Купи му нещо малко, не е задължително да се изхвърляш.Толкова ли не можа да потърсиш в темите, че пускаш нова?А и имам чувството и, че след 14-ти пак ще пускате такива теми.
sveti valentin suvpada s trifon zarezan mai mai!taka 4e - re6eno butilka evtino 4erveno vino i malko trevica!!!!priatno prekarvane!!!!:P
миличка, не ме оставяй сама в скайп деПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
по темата: ужасно сте глупави всички! то вече просто няма и място за съмнение!!!пуснахте милион такива теми за рекордно кратък период от време!
с което изнервихте до побъркване 2/3 от форумците
а останалата 1/3 трябва да са баси и малоумниците за да ви търпят още
![]()
абе хората са просто влюбени бе куpво заспала кво ти пре4атПървоначално написано от {Sweety_f}
Първоначално написано от anito.sl
Нарушения от ПРАВИЛА НА ФОРУМА:
II.Задължения на потребителите
2.Да уважават мнението на останалите потребители и на модераторите.
Обиждащи и нецензурни мнения ще бъдат премахвани
13. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директен БАН. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.
Надявам се все пак модераторите да вземат някакви мерки!![]()
![]()
![]()
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
а да! :P коалка със сигурност ще се притече първа на помощ да ми редактира постатя мноооого ме обича, особено както я храня на лс
е, сега вече може да си го върне! макар че аз после пак ще я осера де
![]()
Мразя го този ден...![]()
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
ami...nz az li4no dosega ne sym praznyvala no....imam edna ideq nz dali 6te ti haresa?iskam da mi kaje6 posle :]
taa...ideqta mi e primerno tfa s bonbonite stava + nqkfa pliu6ena igra4ka primerni.....ako moje6 izreji ot 4erven karton nqkolko sur4ica i na vsqko edno napi6i nqkakvo tekst4e {moje i liubovno} koeto ponqkakav na4in da opyti liubimiq ti kam podaryka koito go 4aka primerno na masata v hola....
tfa e maqta ideq nz struva mi se dosta gotinko pyk nz ako ti haresa 6te se radvam![]()
Една свирка в тоалетните в детската градина, преди да са ви прибрали майките ви
Първоначално написано от {Sweety_f}
ще се радвам да дойда на погребението ти !хахаххахаПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Нека се радват децата,щом се обичат и се превличат!какво толкова.сега им е времето!!!!![]()
![]()
Красивата жена можеш да я целуваш до без край и нито един път да не попаднеш на едно и също място.
Ми поразпитай някой негов фр по какво си пада той!!![/b]
аз пък мразим всички дни - мноо дълги бе деба - 24 часа не си е работа
MiMs_Fallen mn mi haresva idetqta tiStrahotna e !!!Blagodarq ti za pomo6ta!!!
![]()