- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- относно Дързост и красота
Така .. понеже преди не повече от седмица се изявих като сценарист на филма Блясък /защото едно момиченце беше силно заинтересовано какво се е случило докато била еди си къде и не можела да го гледа, сега ще разкажа и Дързост и красота/
значи ...То филма се върти по принцип около Брук...
Тя роди от мъжа да дъщеря си понеже той и беше любовник докато беше женен за Бриджит. Няма и месец след като се из*ука с тоз /забрайх му името/ избяга за да може да роди в друга страна.Само че там некъф се влюби в нея и искаше да се оженят.Тя естествено почтиии се съгласи само че реши че има недовършена работа в семейство Форесър /не беше правила май все още нищо с Торн/ . Върна се, роди ... Дъщеря и разбра. Не след дълго Тейлър се гътна и Рич остана сам.Брук забрави за Торн и отиде при Рич.Само че Бриджит реши да си го върне на майка си и се целува с доскорошният си брат /доскорошен защото Рич не и е брат, щот преди време Стефани се е е**ла с Масимо Марооне и после с Ерик и за тва е казала на Ерик че Рич е от него./ Така де.. Бриджит се целува с него ... Деня преди сватбата на Брук и Рич, Брук разбра за тях и веднага се оттегли.Ама може би и защото сега пак навлезе в размножителен период с един моряк.
Да ти кажа честно това става от около половин една година във филма... Аз го гледам понякога сутрин ... и ми идва настроението ... щото много смях пада...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!