- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос..?
Амм..незнам дали има друга таква тема..но аз искам да попитам какво е за вас думата "ЛЮБОВ''...?
FoReVaR sAd .. ;(
Може би нещо което не може да се опише с думи![]()
незнаеш,защото си4ки новаци преди тебе са пускали.и тва сигурно 1011 тема като тая.а сега аз един въпрос слу4айно да ти е минавало през акъла,4е има и други оптимисти като тебе дет си мислят 4е с такава тема ще са мн оригинални и се 4удят кво да съ4инят?
За кво винаги се намират тапанари/тапанарки като тебе дето да развалят темите..?Ако искам и 20000 еднакви теми ще напиша...тва е моя въпрос и тва е...теб не те вълнува оптимист ли съм или песеимист ще си правя каквото иксам..ЯСНО....!И да ти оточня не пиша темата за да съм оригиална...Първоначално написано от sapphirr
FoReVaR sAd .. ;(
Ееее нали знаете, любовта и омразата са съседи![]()
![]()
![]()
Любовта е всичко и нищо. Това е чувството което е близо до лудоста и граничещо с омразата. Ако любовта е истинска е тук вече I_HaVe_A_PrObLeM е права не може да се опише с думи ... затова тази тема винаги ще си остане табу![]()
lubovta e mnogo hubava ako si e hubava.. ako e gadna ve4e e naistina gadna... pod hubava imam v predvid spodelena :P maaaliii ama i az se izrazih oba4eee![]()
![]()
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
слушай сега,девой4е,първо карай в женски род.второ тъпанарката ЯВНО си ти и трето знаеш ли такива пи4лямета като тебе дет ми се силят от доста време в тоя форум колко ги оби4ам.тоя ре4ник вкъщи на мама и на тате...ЯСНО!!!!КВИТО ЩЕШ ТЕМИ ПИШИ,АКО ЩЕШ ГЛАВАТА В СТЕНАТА СИ БИЙ,ИЗОБЩО НЕ МИ ПУКА.САМО 4Е ПО-ЛЕКО С КВАЛИФИКАЦИИТЕ,ЛАФ4ЕТАТА ОТ ДАСКАЛОТО НЯМА ДА ТИ ТЪРПЯ
ииии айде сега да 4уеме за какво я пишеш тая тема.мн си го закъсала и прекарваш безсънни нощи в опити да разбереш какво е любовта ли...?![]()
![]()
![]()
^ Не,че искам да споря с някой..ама коя си ти,че да й казваш как и на кого да говори?!По-добре и двете спрете с безсмислените спорове,че ставате смешни...
Първоначално написано от wersa4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АЗ СЪМ МОМЧЕ ВЕ
+1Първоначално написано от sapphirr
Добре , че поне не е исписала 2-а ноутпада...
Аз в тоя раздел не съм пускал тема ,само отговарям на главозамаяни шубери с рекалено много хормони , че поне да си вдигна рейтинга.
Чувала съм,че любовта е измислена от комунистите за да могат да ебат без пари![]()
Аз не съм на това мнение ама тва е смешно и реших да го споделя с вас.
+1Първоначално написано от kPuCkA
Май не само подавателкат на темата била пълна с хормони![]()
Стоп със споровете и с темата.
Всеки да пуска тема с проблеми, мечти и т.н., а не да се получи поредната флууд-тема.![]()