Така... с приятеля ми сега в четвъртък правим 1 година и се чудех до преди 5минути каво да му подаря...е намерих но ми трябва малко помощ . Подаръкът е всъщност една игра! Намерих го в интернет но струва нещо от сорта на 70 лв и ако го поръчам незнам кога ще пристигне а на всичкото от горе ще му го направя сама(е почти де ако ми помогнете) да е малко по цветно и оригинално на външен вид имам в предвид! Та... в една кутия има 313 сини(например) листчета и 52 червени(например) на сините пише различни послания например:обичам те, ти си любовта на живота ми.... и на всяко листче различно -сините са за всеки ден от седмицата по едно без неделя -за неделя са червените на тях пише желания от сорта на направи ми палачинки , искам да влезнем в банята заедно и т.н. червените той трябва да ги отваря пред мен и каквото пише на листчето аз трябва да го изпълня! Т а това е една целогодишна игра и ми се стори доста забавно и оригинално и се ентусиазирах много! Та молбата ми е всеки да ми напише по няколко послания за сините листчета и по няколко за червените защото мисля че до четвъртък няма да успея сама защото имам много работа а и мозъка ми не е особено развит! Много много мерси предварително !