- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесно ли се привързвате..?
Лесно ли се привързвате...?
FoReVaR sAd .. ;(
аз лично мн лесно![]()
аз не,но принципно всеки е допускал тази грешка,затова и нещата в пове4ето слу4ай не са имали happily ever after!
Аз се привързвам малко трудно но направя ли го веднъж после всичко става много труднои се чудиш какво да правиш.
Оххххх, тва ми е много болна темичка.. аз лично адски лесно се привързвам..![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Понякога...
I`m trying to make your dreams come true...
На мен това също ми е болна тема ... и аз много лесно се привързвам ...![]()
На мен не ми е болна темаИзключително лесно се привързвам. (такъв съм си
)
Лесно се привързвам, но най-често трудно се спечелва доверието ми...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Лесно се привързвам,но и лесно забравям...
О, да. Привързвам се изклю4ително лесно, но това не зна4и, 4е лесно се влюбвам. Едното е разли4но от другото.
Мога да се привържа към даден 4овек за отрицателно време, но трудно ще си позволя да го оби4ам.
![]()
Робинята на Quench
Мн трудно се привързвам към някого
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Аз много лесно се привързвам и заради това страдам![]()
И аз много лесно се привързвам,това не харесвам в мен![]()
![]()
Много лесно се привързвам,но доста трудно се спечелва доверието ми напълно.Не съм отворена книга ако някой не може да ме накара да стана.
И аз така малко да се каже лесно се привързвам което хич не е хубаво,после винаги боли![]()
Много лесно се привързвам към някой.ПРосто свиквам.. И след раздяла страдам.. но не че съм обичала даден човек,а просто от привързаността... странно е.. но като свикна да виждам някой всеки ден да споделям и да общувам с него и изведнъж всичко се промени ми е трудно
Не бих казала и се радвам, че не е така.Но колкото повече време минава, толкова повече се привързвам към даден човек и ми е трудно да си представя как няма да го виждам повече(примерно)...
Иначе си зависи и от човека, на който съм попаднала и как ме предразположи да се отнасям с него.Не говоря само за интимен план.
И аз лесно се привързвам, но мн трудно се влюбвам.... :P :P :P
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Не, трябва ми доста време за да се привържа към някого.
>>> House Music <<<
Dа...и май това не е мн хубаво..![]()
--------------------------------------------------------
Не се привързвам![]()
страшно лесно.. По принцип се запалвам по нещо и му се отдавами изцяло, което не винаги е хубаво обаче х)
Come, come, come into my world...
I've been chasing the life I'm dreaming
Now I'm home