- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесно ли се привързвате..?
Лесно се привързвам,но не съм влюбчива.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
да...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
да лесно се привързвам![]()
![]()
![]()
оууу аз лично много лесно се привързвам и много лесно се доверявам и това е много голяма моя грешка ама....такава съм си кво да направя!![]()
Когато някой си отива,но нямаш сили да го спреш!Когато виждаш,че една любов умира,но ти неможеш с нея да умреш разбираш,че живота е измама,че си обичала,а обич няма,че споменът е болка остаряла,че си била щастлива но не си разбрала!
зависи към "кой" трябва да се привържа. Например много трудно се привързвам към момичета и затова нямам особенно приятелки![]()
Засметка на тфа лесно се привързвам към момчета, които са ме вчепетлили с нещо(в повечето случай с поведението си), и естествено ако стане някой гаф или нещо подобно, лесно се "отвързвам" от тях
![]()
Когато бях по малка,много лесно се привързвах и много съм страдала от това,сега мнооого трудно се доверявам а още по малко да се привързвам..![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Мхмм...много лесно...но не съм съжалявал много затова![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Аз пък не се привързвам лесно. Доверието ми се печели трудно и лесно се губи, а и досега не съм се влюбвала. Трудно се привързвам към някой, но стане ли това, значи човекът наистина го заслужава (:
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
и аз, и азПървоначално написано от SINDEL
![]()
mn lesno se privurzvam i po nqkoga stradam ot tva :(
Доста бързо мога да кажа. Лесно ми влизат под кожата и трудно забравям. От една страна е хубаво, от друга не. Веднъж, ако съм почувствала някой близък мога да му кажа всичко, независимо дали го познавам от години или от седмица. Последно време са зачестили такива `привличания`, което не ми харесва донякъде.![]()
Иначе за любов... Трудно се влюбвам, но като го направя се отдавам цялата.![]()
преди да,вече не![]()
offline forever!
И аз доста лесно...опитвам се да не го показвам, защото това в повечето случаи дори може да уплаши другите, ама не ми се получава особенно
Да![]()
Мда...Адски лесно и бързо се привързвам.По принцип чуството,което изпитваш към човека,към който си привързан,е хубаво,но ако този човек те нарани,боли много...![]()
да лесно се привързвам към някого, но и много лесно се отегчавам![]()
No martini .. no party..
твърде лесно ;(
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Измъкна ме от това да го напиша! Благодаря ти!Първоначално написано от chocolate`kiss
![]()
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...