- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде сте когато ви няма?
Тук ще може да обсъждате мисли, мечти, желания и прочие като се опитвате да ги свържете с тематаи така започвайте ...
![]()
![]()
![]()
А иначе когато ме няма, което се случва най-вече в час съм се замечтал за нещо и гледам в 1 точка![]()
Моята мечта е свързана с музиката, и се надявам да постигна,това което искам![]()
![]()
hehehe prili4a6 na menПървоначално написано от I_HaVe_A_PrObLeM
![]()
![]()
![]()
mene vinagi me nqmaama i az ne znam kude sum
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Мене и да ме има пак ме няма, а когато ме има хич ме няма абе с две думи мноого съм зле![]()
![]()
![]()
Майкоооооооо, мен когато ме няма.... така съм се замислила за нещата, представям си ги визуално и .. всъщност спя с отворени очиобикновено съм се замечтала за някое момче, или просто си припомням визуализирам разни спомени.. и ми става едно такова хууууууубаво
Ехххххх, много обичам да ме няма...
![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Аз като се отнеса на някъде и не мога да се намераА за кво мечтая, по-скоро за кво ли не
всякакви простотии, пък после и някви недостижими мечти
![]()
няма ме защото не съм търсена![]()
БисквитенотоЧудовище
Nqma sluchai v koito da me e imalo ...Ili si milsq za nqkoe momchence ... kato sega naprimer
.... ili za nekvi drugi gluposti
![]()
и аз така...Първоначално написано от sapphirr
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Мен когато ме няма обикновенно потъвам в мисли и само това, защото мечтите са се изгубили в мрака а желанията ми са продадени на дявола![]()
+1Първоначално написано от wersa4e
![]()
![]()
![]()
![]()
Като си мисля ли - в един много готин и приятен свят съм... дето аз го управлявам на всичкото отгоре.
+1Първоначално написано от sapphirr
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
+1Първоначално написано от elsy
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
В света на желанията ми и на красивите спомени, които съм имал. Преживявам ги отново, карам самия себе си да изпита онея чувства - става ми приятно, добре и спокойно, а в следващия момент се осъзнавам и разбирам, че е било просто "представяне" и че нещата са отминали и не може да се върнат и по този начин страдам..![]()
И аз така.Първоначално написано от PaChanGa_GiRl
![]()
Най-често ме няма повреме на няой час или докато чакам автобуса
![]()
![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Да и аз като вас,все ме няма заме4тана и загубена в др свят,но какво да се прави такава сьм си
![]()
The wounds inside my tearing heart,are overflowing
pain in the darck
The emotions i felt in all these moments melt away
Мен като ме нямаа...може да ме няма с часове особено докато сам на училище...главно мечтая и си мисля за хората които обичам..и за нещо които неразбирам защо ми се случват..![]()
FoReVaR sAd .. ;(
абе хора случвало ли ви се е да сте на някое място и да знаете че просто не трябва да сте там.Самото ви място не е там и че ви няма на самото място.
Ако някой ме е разбрал ще се радвам :P
Е аз винаги мисля за моето милочовекът, който от 10 месеца осмисля живота ми
![]()
ooo e kato me nqma sam na plaja na primorsko i sled tva na la piovraa opredleno znam kade da sumhhxah ddz ponqkoga ogrqvam i na mn razli4ni mesta pod dusha s nqkav pi4
ili do ibiza malko do pacha tam na nqkolko hapa razkurteni
razli4no
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Когато ме няма съм в страната на сънишата![]()