.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

плейбоят и аз :(

Здравейте сладурчета,много се чудих дали да пусна тази тема,но вече май е време да реша.Едно момче от моя клас ме зарибява,но не знам дали ме харесва или не. От 2 год. е така прави ми комплименти казва,че съм хубава,но когато е до мен не мога да обеля дума а той веднъж ми каза "писна ми да се правиш на недостъпна" аз нищо не казах Той е плейбоя на даскалото много момичета го харесват а той май иска мен хаха.Все гледа да ми направи комплименти,канил ме е да излезем аз съм му отказвала искал е да ме почерпи,аз пак се дърпам ,ще кажете "много си зле какво ни занимаваш",но какво да правя с него Вчера отивам на даскало и ми каза пак "много си хубава по дяволите" не знам как да го разбирам това Имайте предвид,че момичетата от класа ми са луди по него и веднъж се съмняваха,че имама тайна връзка Веднъж,когато бях болна доста време ме нямаше на даскало и той даже се опитал да ми звънне,но объркал номера после ми казват момичетата от нашия клас.Това е на кратко кажете си мненията.Ако съм отегчила някой съжалявам.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Аз не виждам какъв ти е проблема обаче. Излез с него на кафе, може да излезне свестен човек.

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    омг тука има стотици теми като тея...ами така и не рабрах защо не искаш да излезеш с него?Щото е плейбоя на даскалото ли?Т'ва е тъпо...Действай смело щото скоро някоя може да ти го вземе...
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Наистина по-добре излез с него ако те кефи де щом те харесва може да излезе нешо.

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    давай 6том кани да излезете не пропускай шанса иначе може друга да ти го открадне а това не е хубаво

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не виждам проблем да излезеш с него,не е нужно да ставате гаджета.А и момчето явно наистина те харева.Ако не пробваш няма да разбереш дали те харесва или не.От опит глава не боли(е не винаги,но....)излез с него.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Варна
    Ем ако го харесваш - давай, какво чакаш?! Излез веднъж с него, пък може и да ти хареса човека ...
    http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче

Мега фен Аватара на koalka
    Ми, излезте, нищо няма да загубиш.Естествено, и ако ти го харесваш, имаш симпатии.Но винаги си имай едно наум.Рядко тези момчета, които ги харесват много момичета, остават верни и не се хващат на втората седмица с друго момиче...

До голяма степен ти си му интересна, защото всички са готови да са с него, а той от две години ти прави комплименти, а ти нищо...И затова може да има интерес към теб.Възможно е, ако тръгнете да те скъса, защото вече мерака му е минал.Това са вариантите.Дано да е сериозен към теб и всичко да мине добре.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Да прави сте,но ми е разказвал как е изневерявал на фр-ката си.Аз искам нещо сериозно,което той май не може да ми даде. И не искам да съм му някаква "изтривалка" за няколко дни и после какво?!На другия ден да е с друга,не става.Той за това вижда,че не съм като другите момичета,които са готови да паднат в коленете му и затова ме иска....И един път ми вика "знаеш ли колко момичета искат да са на твоето място пффф. Викам "ми ходи при тях,какво с мен се занимаваш."

Мега фен
    Град
    SF
    Може пък и да ви се полу4ат нещата. Хората се променят. Може да те заоби4а и да не е такъв "плейбой".
    Но ако решиш да опитате, имай си едно наум. Принципно аз на такива хора трудно вярвам..

Робинята на Quench

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Може пък и да ви се полу4ат нещата. Хората се променят. Може да те заоби4а и да не е такъв "плейбой".
    Но ако решиш да опитате, имай си едно наум. Принципно аз на такива хора трудно вярвам..
    На инат пък пак ще го режа,плаши ме това,че има такава слава.. НИКОГА няма да тръгна с него нека си мечтае

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Момченцето ти има малко високо самочуствие.Що не му го смъкнеш малко?

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Момченцето ти има малко високо самочуствие.Що не му го смъкнеш малко?
    Той,че има има доста ,ще видя какво да направя по въпроса

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    На инат пък пак ще го режа,плаши ме това,че има такава слава.. НИКОГА няма да тръгна с него нека си мечтае
    Наистина може да се промени.Аз мисля 4е трябва да излезе6 с него ама да не влага6 мн 4увства и да види6 как 6те се развият не6тата ако след 1-2 седмици ве4е те избягва и не ти обръ6та внимание зна4и си е просто един сваля4.....

--------------------------------------------------------

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    slun4ice_90 Щом си решила да не се занимаваш с него другия път като почне пак с комплиментите му кажи,че не е твой тип или нещо от този сорт

Ako e nqkoi tup feshan mi kaji kade u4i i 6te otida da go poopravq na vid.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от gost_s_reg

--------------------------------------------------------

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от gost_s_reg
    Фешън си пада и е тъп "футболист" ,тези най-ги обичам

колкото и странно да да прозвъчи от мен (евентувално за някой, който случайно е прочел някое мое мнение тук) ... по-добре не се занимавай с него... най-много да те нарани и да станеш поредната безсърдечна кучка... може да се забавляваш с него де, ама нищо сериозно не ти препоръчвам.
    Иначе има един такъв в класа на приятелката ми. мн го харесват, мн тарикат иии... общо взето със сички се опитва да се заиграва и с доста успява (едновременно) ... и в скоро време мн бой ше яде, щото се опитва не кадето му е мястото...... както и да е, тва няма отношение към твоя случай... идеята е, че на всички обясняват колко са хубави, печени, незнам си кво си и чакат само някъде да им върже..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от gostut
    колкото и странно да да прозвъчи от мен (евентувално за някой, който случайно е прочел някое мое мнение тук) ... по-добре не се занимавай с него... най-много да те нарани и да станеш поредната безсърдечна кучка... може да се забавляваш с него де, ама нищо сериозно не ти препоръчвам.
    Иначе има един такъв в класа на приятелката ми. мн го харесват, мн тарикат иии... общо взето със сички се опитва да се заиграва и с доста успява (едновременно) ... и в скоро време мн бой ше яде, щото се опитва не кадето му е мястото...... както и да е, тва няма отношение към твоя случай... идеята е, че на всички обясняват колко са хубави, печени, незнам си кво си и чакат само някъде да им върже..
    Знам така е сладък,мерси за готиното мнение

ами моито мнение излез на кафе нищо не губиш , ако наистина те харесва няма да е някакава кратка авантюра но не му се хварляй на шията пак си имао едно на ум но дръж се една идейка по мило с него да разбере че не го мислиш само за саученик и в моето даскало има един такъв прословут газар обаче и тои си намери маистора и вече 1 година е с приятелката си Пожелавам ти успех и винаги си имаи едно наум ...защото вълка кожата си мени но нрава не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си