Здравейте сладурчета,много се чудих дали да пусна тази тема,но вече май е време да реша.Едно момче от моя клас ме зарибява,но не знам дали ме харесва или не. От 2 год. е така прави ми комплименти казва,че съм хубава,но когато е до мен не мога да обеля дума а той веднъж ми каза "писна ми да се правиш на недостъпна" аз нищо не казах Той е плейбоя на даскалото много момичета го харесват а той май иска мен хаха.Все гледа да ми направи комплименти,канил ме е да излезем аз съм му отказвала искал е да ме почерпи,аз пак се дърпам ,ще кажете "много си зле какво ни занимаваш",но какво да правя с него Вчера отивам на даскало и ми каза пак "много си хубава по дяволите" не знам как да го разбирам това Имайте предвид,че момичетата от класа ми са луди по него и веднъж се съмняваха,че имама тайна връзка Веднъж,когато бях болна доста време ме нямаше на даскало и той даже се опитал да ми звънне,но объркал номера после ми казват момичетата от нашия клас.Това е на кратко кажете си мненията.Ако съм отегчила някой съжалявам.