Преди около 2 седмици скъсах с приятелката си която много обичах и все още обичам тя си намери друг аз си намерих друга и всичко мина уж приятели говорехме си сичко Ок докато един ден тя идва при мен и ми вика за кво си псувал Васко (Васко е гаджето й) и аз и викам просто си изпуснах нервите и така се получи там бяхме сички фр-та а..у замазах положението и тя а ок а бтв тя дойде до нас за да ми го каже това и аз седа и викам има ли още нещо и от там почнахме да се караме за преди докато ходехме кой кого наранил кой кого преебал и си казахме мн гадни неща и на нея и се напълниха очите и такава вика ае чао и си тръгва и аз такъв я дръпнах и я гушнах и викам извинявай и тя почна да плаче и да ми вика мразя те защо все ме наранвяш и почна да ме бута и вика остави ме и аз айде стига неискам да те боли и тя е ти точно това правиш нараняваш ме винаги и аз не е така и седа и я гледам в очите и и казах обичам те все още и тя ме целуна ии .. спахме заедно само че аз имам приятелка тя си има приятел и момичето с което аз хода тя беше влюбена отпреди в мен и тя мн сладка и аз викам ай ще и дам шанс ноо сега като спах с бившата и сичко е некфо мн по трудно и незнам дали пак да се събера с бившата ии какво да правя ;( и защо трябва да е толкова объркано