.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Какво иска от мен?

Zdraveite!V momenta sym mnogo obyrkana.Ne znam zashto tova,se sluchva tochno na men?!?!
    Predi nqkolko dni edno momi4e,mi se vklu4i v skaypa.Zapochnahme edin,na pryv pogled chat.Izglejdashe mnogo milo momiche....no...Vchera me popita dali poznavam edno momche.Tova momche e moeto gadje.Kaza che bil ujasno sladyk i daje imeto mi kaza.Az zapazih samoobladanie i i kazah:"Poznavam go...i?"A tq:"Ami toi me otrqza,zashto si imal fr i mn q obichal",az iztrypnah:"i kakvo moga da napravq az?"a tq:"ami ne,az prosto da ti spodelq,zashtoto si svqstno momiche i shte me razberesh.Pone me izslushai"Ne moga da shvana,ot tolkova hora na toq svqt,tq e izbrala tochno moq skayp...i na vsichkoto otgore da me razpitva za gadjeto mi.Sega napravo se pobyrkvam.Minava mi prez uma,4e moje toi da q e nakaral da mi pishe,za da vidi dali shte revnuvam,ili kakva shte e reakciqta mi.No e mn glupavo.Ili tq znae mn dobre koq sym az,i po nqkakyv nachin me provokira.Estestveno,shteshe da e glupavo ot moq strana da i kaja da ne se zanimava s nego.Obache v momenta....neznam.Nqma da mu kazvam za neq.Shte vidq do kyde shte stigne vsichko tova.Tq e na negovite godini,ot negoviqt grad..a moje bi i ot megoviq klas.Kajete mi izobshto,trqbva li da se pravq,4e ne mi puka.Da zapazq hladnokryvie.Kakva e taq dolna shega....Kakvo spored vas iska ot men.I dali i toi znae i me izpitva???Kajete zashtoto sym mnogo obyrkana...
    I love you so much...and then you broke me!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ем няма какво да се претиняваш тя ти е казала,че той я е отрязъл.
    Ако това е някакув тест от страна на приятеля ти е много лапешка постапка,но ако ти не му показваш голям интерес може да се е навл и да има нещо общо даже много вероятно е да е така след като сте от различни градове,а тя намира точно теб и те пита дали го познаваш всякаш си длъжна да познаваш цяла България.

I az mislq 4e ima neshto obshto.No ne moga da shvana smisyla.Dosta e typo.100% znae koq sym.Sled kato me e namerila i mi pishe.No dr koeto e-ot kyde mi ima skaypa?Pri polojenie che pishe,che sym ot drug grad,tq me pita imenno za nego!!!Ne e syvpadenie a dolna igrichka...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Е недеи да се ядосваш толкова просто приятелят ти може да е решил да се пошегува,даже може той самият да е говорил с теб ако само сте писали де без разговор и без камера.Недеи да се ядосваш.

Blagodarq ti vse pak.No i vidqh snimkite :S nz ako e toi bih usetila.Nachina mu na pisane e syvsem razlichen.Dori i samote dumi nqmat podobie...Ne znam sega i pisah no q nqma sega :S Sigurno e 2 smqna kato nego...nz da ima priatelka s takova ime...boje daje imeto i e shodno kato moetooo

говори с приятреля си за тази особа ... супер странно е всичко .. прекалено странно за обикновена случайност

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    говори с приятреля си за тази особа ... супер странно е всичко .. прекалено странно за обикновена случайност
    +1

--------------------------------------------------------

V nachaloto mi se iskashe da mu kaja.No i sega go nqma v skypa a ne moga da mu se obadq....I ne znam veche.Shte izglejda che revnuvam-az ne revnuvam,prosto ne znam kakvo da mislq...Ako e shega shte riskuva mnogo.Moje bi iska da me podrazni.Poneje znae che imam priateli s koito si pisha.Podqvolite samo priateli.Neznam davaite idei priateli

Баси, тука не е ли задължително да се пише на кирилица... избодох си очите...

Значи - приятеля ти 100% има пръст в цялата работа. От цялото нещо трябва да излезе - колко е велик и колко държи на теб... смешна работа, общо взето...

Izvinete za latinicata mi :S Qvno naistina iska da dokaje "kolko me obicha" ama v tova nqma smisyl...Sled kato sym s nego znachi go znam.O Boje zashto ima tolkova glupavi hora.No momicheto...dai toq q e nakaral ili nqkoi se opitva da ni razdeli?!?

Град
    pred kompa,estestveno koito e vuv Varna
    Цитирай Първоначално написано от love_emotion_
    Izvinete za latinicata mi :S Qvno naistina iska da dokaje "kolko me obicha" ama v tova nqma smisyl...Sled kato sym s nego znachi go znam.O Boje zashto ima tolkova glupavi hora.No momicheto...dai toq q e nakaral ili nqkoi se opitva da ni razdeli?!?
    За приятеля ти мога да кажа , корав е пича.Щом не си е хванал друга...
    А и аз мисля че не той я е накарал а тя иска да те искара от нерви , да те вбеси и да те накара да го напуснем момкото...
    Би трябвало да е така.
    Не го мисли....
    А и също ако не си добре с латиницата пиши на фонетика
    Отгоре на Писане на съобщение има едно "KREDOR".И ся тря ти пише EN.
    Натискаш два последователни пъти "Shift"(онова копче под ENTER) и почваш да пишеш както си знаеш на латиница , а то излиза на български с малки разлики.`=ч ; [=ш ; ]=щ ; w=в ; v=ж ; y=ъ...
    Успех!

Edinstveniqt na4in da razbere6 e da popita6 nego ili puk neq .. ako na mene mi se slu4i bix si pomislila 4e e nekoq tupa py*ka koqto iska samo da me drazni i da pe4eli vnimanie .. neznam macka
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    +1
    +2

Животът е адът описан в Библията!

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    никаква случайност не е!прекалено оплетено е всичко!или той знае за цялата тази история или тя знае че ти си с него и просто се опитва да те провокира!а щом той я е отрязал значи наистина си иска теб обаче каква би била неговата полза ако той стои зад всичко това...да видиш колко мн държи на теб ли?! не го зхващам!според мен тази особа както я нарекоха по горе иска да ти набие някакви стабилни филми!а ти по добре говори с него и се изяснете!успех

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Dnes mi napisa:"aaaa ti da ne si mu bratov4edka".Napravo nedoumqvam kak ima tolkova,ogranicheni hora.Kazah i :"Mi ne gadjeto mu sym.Tova e dosta typa i neumestna shega.Mnogo dobre znaesh koq sym.Zashto go pravish?".Tq estestveno ne mo otgovori.Izkarva me izvyn nervi :@ Priatelkite mi se nadyhaha da q biem,no nqma smisyl.Iskam da i dam dobyr urok,4e ne trqbva da se mesi v li4niqt NI jivot,no ne s boi.Utre s nego shte se vidim,i estestveno shte pogovorim za neq.

Град
    Пловдив
    бе на мен ако ми се случи нещо такова...направо звъня на гаджето ми и го питам какво става...щот иначе ще полудея и ще ми мине всичко през главата...така че колкото се може по скоро говори с него...а относно нея...ме съмнява че иска да ти направи някакъф номер или нещо от сорта...но със сиг не е никаква случайност че те е намерила...а и да де пита нещо и ти като и казваш истината...тя да не ти пише...доста съмнителна ралта...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Е добре като се изясни каква е патартията пиши,че много интересно каква е всъщост истината

Цитирай Първоначално написано от gamercheto_
    никаква случайност не е!прекалено оплетено е всичко!или той знае за цялата тази история или тя знае че ти си с него и просто се опитва да те провокира!а щом той я е отрязал значи наистина си иска теб обаче каква би била неговата полза ако той стои зад всичко това...да видиш колко мн държи на теб ли?! не го зхващам!според мен тази особа както я нарекоха по горе иска да ти набие някакви стабилни филми!а ти по добре говори с него и се изяснете!успех
    +1
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си