- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво иска от мен?
Zdraveite!V momenta sym mnogo obyrkana.Ne znam zashto tova,se sluchva tochno na men?!?!
Predi nqkolko dni edno momi4e,mi se vklu4i v skaypa.Zapochnahme edin,na pryv pogled chat.Izglejdashe mnogo milo momiche....no...Vchera me popita dali poznavam edno momche.Tova momche e moeto gadje.Kaza che bil ujasno sladyk i daje imeto mi kaza.Az zapazih samoobladanie i i kazah:"Poznavam go...i?"A tq:"Ami toi me otrqza,zashto si imal fr i mn q obichal",az iztrypnah:"i kakvo moga da napravq az?"a tq:"ami ne,az prosto da ti spodelq,zashtoto si svqstno momiche i shte me razberesh.Pone me izslushai"Ne moga da shvana,ot tolkova hora na toq svqt,tq e izbrala tochno moq skayp...i na vsichkoto otgore da me razpitva za gadjeto mi.Sega napravo se pobyrkvam.Minava mi prez uma,4e moje toi da q e nakaral da mi pishe,za da vidi dali shte revnuvam,ili kakva shte e reakciqta mi.No e mn glupavo.Ili tq znae mn dobre koq sym az,i po nqkakyv nachin me provokira.Estestveno,shteshe da e glupavo ot moq strana da i kaja da ne se zanimava s nego.Obache v momenta....neznam.Nqma da mu kazvam za neq.Shte vidq do kyde shte stigne vsichko tova.Tq e na negovite godini,ot negoviqt grad..a moje bi i ot megoviq klas.Kajete mi izobshto,trqbva li da se pravq,4e ne mi puka.Da zapazq hladnokryvie.Kakva e taq dolna shega....Kakvo spored vas iska ot men.I dali i toi znae i me izpitva???Kajete zashtoto sym mnogo obyrkana...
I love you so much...and then you broke me!