Здравейте!-знам, че давате добри съвети, та който не го мързи:
Значи харесвам отдавна 1 момче от даскалото ми. Предполагам,че ще питате-та на по 16 сме.Още от 1 уч ден ми направи впечатление с външност и непукистично и диво поведение-точно каквото търся!
Та проблемът не е само това, че не ми обръща никако внимание, въпреки че се старая със вс да се държа приятелски...просто ми се струва, че ме отбягва(или адски се срамува от мен) и че е с...др...наклонности???
1 Попринцип е улегнал човек и не се лигави, но го хванах да се "базика" с др момче, като му щипе зърната.
2 Отправя сексуални заплахи към др момче от сорта на "сега да те бия или да те е*а, кое си избираш.Хайде ..... ще те бие, а пък аз ще те Е*А"
После пък му изпрати и въздушна целувка
3 Изнасяхме там някаква реч в даскало и аз бях с наистина ОгРоМнО деколте, но не се усещам и съм се навела да му кажа, че почваме репетиция точно под носа му и като се усттих,погледа му беше в горните ми очи(което при др обстоятелства би било чудесно ),но съм си доста надарена и вс ме зяпат там, дори да съм с човал
4 И най-"прясното"- той се е излегнал на един стол в междучасието и си е пуснал косата да пада назад(с дълга коса е).Зад него стои др момче и си играе с косата му,а той го гледа в очите и още малко ще се разтопи от кеф
Та някои неща може и за базик от негова страна да минат, ама не поглежда момичета това момче и съм 100 % СИГУРНА ,чЕ СЕГА СИ НЯМА ГАДЖЕ. Та искам да ви питам, има ли смисъл да продължавам да си правя илюзии, че все някога може и да се получи нещо!?>?!