Днес спрях цигарите.
Почнах много да храча и не ме кефи. Ще зема да се пристрастя към кафето.
Едит : за протокола- пуша от 2 години с пауза от 6 месеца.
похвално
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
само кога да ти кава браво...и едва ли харчиш мн при положение че "спестяваш" от сигарите![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Аз не харча.Първоначално написано от DeVoi4eTo
А храча=плюя. Дам постоянно ми се плюе и тфа е мнго дразнещо.
на .. си ми
един приятел също го прави...и поради тази причина да намалява и нуждата от тютюнев глад постоянно дъвче нещо,ако не е дъвка ще е бъркалка сламка...или всякава простутияпробвай можеш да спреш по тоя начин...сори че не те разбрах
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Аз не изпитвам никотинов глад.
+ тфа преди съм ги спирам за 6 емсеца и мн добре знам,че като кажа стига и няма да запля повече.
епа браво на теб,ама не схванах смисъла на темата ти...
Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика
Ех, де да го правиха всички това...
То да беше нещо хубаво - да го направиш. Какво по-отвратително от това да няма какво да правиш, докато пиеш кафе, след като си се чукал или наял като прасе. Или пък когато ти е скучно, или когато си ядосан, или когато просто ти е готино, или когато си пийваш. Животът ти ухае на сладко тютюнево ухание.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Ехааа, обичам цигарите!
Собственост на Canis_Dirus
Сериозно не разбрах що я пусна тая тема![]()
Окей, спирай ги, браво на тебе.
Аз ще си пуша, мен си ме кефи
Оффтопик: Къдли, сори ама ми се прееба скайпа![]()
![]()
Робинята на Quench