.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Едно е ясно, истинско приятелство между жени няма!

да съм казала че съм си рязала нещо

Цитирай Първоначално написано от MindYourMind
    ммм да!!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от UnToUcHeD
    Цитирай Първоначално написано от MindYourMind
    ммм да!!!
    WTF??!?!?!CRAZY?!?!Няма истинско приятелство между моми4е и мом4е...Ама да ми казвате 4е не няма между жени ....Тва е тъпо бе хора просто до ся сте попадали само на лицемери или сте пренебрегвали истинските хора.Познавам толкова моми4ета и жени дето си имат хипер добри приятелки които могат да бъдат до тях в секи момент така 4е аре плс без глупости...

--------------------------------------------------------

Аз са6то познавам такова моми4е,което с поведението си привли4а вниманието на мн,ама мн мом4ета около себе си,а приятелките ми ги е страх да ги запознаяат с нея .Мн гадно и ми ми е жал за теб,за6тото и аз сьм понякога такава,но хората се променят и 4увствата сь6то,нз какво то4но да те посаветвам,а и сьм нова тук,но се пробаи да поговори6 с мом4ето и му кажи,колко си наранена и колко дьржи6 на него,говори и с прияателката си по вапроса и за 4увствата си.....

и се надявам,4е по някакзв на4ин сам ти помогнала
    The wounds inside my tearing heart,are overflowing
    pain in the darck
    The emotions i felt in all these moments melt away

Цитирай Първоначално написано от PorcelainDoll
    Аз са6то познавам такова моми4е,което с поведението си привли4а вниманието на мн,ама мн мом4ета около себе си,а приятелките ми ги е страх да ги запознаяат с нея .Мн гадно и ми ми е жал за теб,за6тото и аз сьм понякога такава,но хората се променят и 4увствата сь6то,нз какво то4но да те посаветвам,а и сьм нова тук,но се пробаи да поговори6 с мом4ето и му кажи,колко си наранена и колко дьржи6 на него,говори и с прияателката си по вапроса и за 4увствата си.....

и се надявам,4е по някакзв на4ин сам ти помогнала
    мерси много!

за последното ли4ице се извинявам,просто груба гре6ка
    pain in the darck

Saveta koito moga da ti dam ,4e kogato si4ko e sigorno to4no togava ne e , to4no togava ruhva i se razdelqte.Ima gi takiva momi4eta naprimer: izlizam az s edno mom4e(podrazbira se 4e toi haresva men i ne za parvi pat izlizam s nego) vikam i edna priatelka da sedne pri nas toi be6e s negov priatel i tq kvo pravi iska nomera na mom4eto s koeto izlizam az.E tva ne e li naglo ama sled tva si i kazah kvot imah.....aman ot takiva priatelki
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Цитирай Първоначално написано от MACKA prez no6ta
    Saveta koito moga da ti dam ,4e kogato si4ko e sigorno to4no togava ne e , to4no togava ruhva i se razdelqte.Ima gi takiva momi4eta naprimer: izlizam az s edno mom4e(podrazbira se 4e toi haresva men i ne za parvi pat izlizam s nego) vikam i edna priatelka da sedne pri nas toi be6e s negov priatel i tq kvo pravi iska nomera na mom4eto s koeto izlizam az.E tva ne e li naglo ama sled tva si i kazah kvot imah.....aman ot takiva priatelki
    то това е наглост не добронамереност

Цитирай Първоначално написано от PorcelainDoll
    за последното ли4ице се извинявам,просто груба гре6ка
    няма проблем

Мисля , че имаш прекалено развито чувство за собственост... той не е твой !Намирам грешката ти и тя е , че прекалено рано си се доверила на онова момиче !

аз се доверявам почти на всички

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Заблави ги и двамата! Запознавай се с нови хора и бъди общителна.Не се затваряй в себе си защото в момента си в труден период.Просто намери някой който да ти помогне да излезеш от този зле написан роман.Има много други момчета-огледай се! В живота ще понесеш много по-големи загуби за това бъди силна и продължи напред! Лека вечер!

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Заблави ги и двамата! Запознавай се с нови хора и бъди общителна.Не се затваряй в себе си защото в момента си в труден период.Просто намери някой който да ти помогне да излезеш от този зле написан роман.Има много други момчета-огледай се! В живота ще понесеш много по-големи загуби за това бъди силна и продължи напред! Лека вечер!
    Прав е човека преди мен, не се затваряй в себе си и продължи напред, не знаеш какво те очаква За приятелката ти не съм сигурна дали е виновна, единствено, ако тя му е дала повод. А той щом е постъпил така, значи не заслужава да мислиш за него повече. Сложи край на това и започни живота си на чисто. Ще видиш, че нещата не са толкова лоши Успех и не мисли за лоши неща, всичко ще се оправи, стига да му позволиш
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

момичето не е виновно, че си се вманиачила в момчето. момичето не е виновно, че нея я харесват повече от теб. сама каза, че той й е писал, не тя на него. също така никъде не прочетох тя да му е отвърнала със същото.. дори никъде не прочетох въобще да му е казвала нещо след като сте скъсали. като знае каква ти е реакцията, мн ясно, че няма да ти каже... освен сичко друго като гледам как злобееш срещу нея разбирам и защо най-добрия ти приятел е предпочел нея
    може малко гадно да съм се изказал, но се надявам да се замислиш, защото ако навлезеш в истинския живот с това отношение към хората и нещата до никаде няма да стигнеш

и също така съм на 100% съгласен със сичко което каза w0sh

Наистина е много тъжно.Такива приятелки не ти трябват!
    Питаш къде ти е грешката,а замисляла ли си се,че не ти си я допуснала,ами твоята "приятелка".Напълно разбирам какво изпитваш,но не търси вината у себе си.
    Всички момчета са такива,има някоя по-дива,по-"готина" и те веднага се хващат,а не осъзнават,че всъщност изпускат най-доброто,заради такива като твоята "приятелка".
    Аз мисля,че той просто е искал да те нарани.Ти сама каза колко трудно си спечелила доверието му,приятелството му,а тя за един миг го прави.Бъди сигурна,че не е успяла.Има разлика от това да обичаш някой,да разчиташ на него в трудни моменти и в това да си с някой само за секса или пък,за да нараниш бившата/бившия си.
    Няма смисъл да се тормозиш.Той,а най-вече тя,ще намерят заслуженото,докато ти в това време ще имаш чове,който е до теб,знаеш,че те обича и подкрепя.
    Искренно ти желая да намериш щастието
    offline forever!

!мерси много!

!мерси много!
    Искам да те питам-Защо мислиш,че е твоя грешката?Затова,че си ги запознала ли?
    offline forever!

ми наистина незнам аз търся винаге грешката в мен дори и понякога да нямам аз вина

ми наистина незнам аз търся винаге грешката в мен дори и понякога да нямам аз вина
    И аз правя така,а не е редно.
    А дали не се обвиняваш за това,че си ги запознала?
    Ако е за това-нямаш вина!
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    !мерси много!
    защото Е нейна грешката!!! Кога ще осъзнаете, че не целия свят се върти около вас, че и другите хора също си имат мисли, чувства, мечти и т.н. и не са на тоя свят само за да правят вашия живот по-забавен и лесен???? НИКОЙ С НИЩО НЕ ВИ Е ДЛЪЖЕН И НЕ СЕ СЛУЧВА СИЧКО САМО ЗАРАДИ ВАС!!!

... и те така

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от gostut
    !мерси много!
    защото Е нейна грешката!!! Кога ще осъзнаете, че не целия свят се върти около вас, че и другите хора също си имат мисли, чувства, мечти и т.н. и не са на тоя свят само за да правят вашия живот по-забавен и лесен???? НИКОЙ С НИЩО НЕ ВИ Е ДЛЪЖЕН И НЕ СЕ СЛУЧВА СИЧКО САМО ЗАРАДИ ВАС!!!
    Напълно съм съгласна...И в крайна сметка на никой не му стана ясно приятелката ти в крайна сметка тръгнала ли е с приятеля ти или не...Защото ако е стигнало само до някакви си смс-и то тогава цялата работа е пълна боза....!
    ПП И в крайна сметка най-добрия ти приятел за когото говореше накрая ти е бил гадже нали...?Или аз нещо не рабрах?

Ако не си знаеш цената, не си мисли че си безценен...!!!

да приятелката ми тръгна с бившия ми а с най добрия ми приятел не сме ходили просто си се уважаваме и обичаме като приятели

Цитирай Първоначално написано от gostut
    !мерси много!
    О айде айде.А каква е тази "приятелка",защо тя не помисли за чувствата на другите?А?Защо тя не е помислила,че приятелката й ще бъде наранена?Каква е грешката на момичето,че е запознала най-добрата си приятелка с гаджето си?Е,съжалявам,ама аз не бих постъпила така.А и къде се подразбира,че тя си мисли,че света се върти около нея?Това,че не е очаквала "приятелката "й да постъпи така-малко след като скъсала с момчето,което обича,тя да постъпи така,да го крие от нея и в един момент,като знае колко й е тежко да й сервира новината и да я прегръща?хаха!Нищо не заслужава.Дори и здрасти да й казва!
    offline forever!

да и аз така мисля,"приятелката" ти трябва да знае да цени това което за теб е важно,а не просто да го присвоява за себе си!
    pain in the darck

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си