- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя с нея...
Едно е ясно, истинско приятелство между жени няма!
WTF??!?!?!CRAZY?!?!Няма истинско приятелство между моми4е и мом4е...Ама да ми казвате 4е не няма между жени ....Тва е тъпо бе хора просто до ся сте попадали само на лицемери или сте пренебрегвали истинските хора.Познавам толкова моми4ета и жени дето си имат хипер добри приятелки които могат да бъдат до тях в секи момент така 4е аре плс без глупости...Първоначално написано от UnToUcHeD
![]()
--------------------------------------------------------
Аз са6то познавам такова моми4е,което с поведението си привли4а вниманието на мн,ама мн мом4ета около себе си,а приятелките ми ги е страх да ги запознаяат с нея.Мн гадно и ми ми е жал за теб,за6тото и аз сьм понякога такава,но хората се променят и 4увствата сь6то,нз какво то4но да те посаветвам,а и сьм нова тук,но се пробаи да поговори6 с мом4ето и му кажи,колко си наранена и колко дьржи6 на него,говори и с прияателката си по вапроса и за 4увствата си.....
и се надявам,4е по някакзв на4ин сам ти помогнала![]()
The wounds inside my tearing heart,are overflowing
pain in the darck
The emotions i felt in all these moments melt away
за последното ли4ице се извинявам,просто груба гре6ка![]()
pain in the darck
Saveta koito moga da ti dam ,4e kogato si4ko e sigorno to4no togava ne e , to4no togava ruhva i se razdelqte.Ima gi takiva momi4eta naprimer: izlizam az s edno mom4e(podrazbira se 4e toi haresva men i ne za parvi pat izlizam s nego) vikam i edna priatelka da sedne pri nas toi be6e s negov priatel i tq kvo pravi iska nomera na mom4eto s koeto izlizam az.E tva ne e li naglo ama sled tva si i kazah kvot imah.....aman ot takiva priatelki![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
то това е наглост не добронамереностПървоначално написано от MACKA prez no6ta
Мисля , че имаш прекалено развито чувство за собственост... той не е твой !Намирам грешката ти и тя е , че прекалено рано си се доверила на онова момиче !![]()
Заблави ги и двамата! Запознавай се с нови хора и бъди общителна.Не се затваряй в себе си защото в момента си в труден период.Просто намери някой който да ти помогне да излезеш от този зле написан роман.Има много други момчета-огледай се! В живота ще понесеш много по-големи загуби за това бъди силна и продължи напред! Лека вечер!![]()
Прав е човека преди мен, не се затваряй в себе си и продължи напред, не знаеш какво те очакваПървоначално написано от HePeAJIeH
За приятелката ти не съм сигурна дали е виновна, единствено, ако тя му е дала повод. А той щом е постъпил така, значи не заслужава да мислиш за него повече. Сложи край на това и започни живота си на чисто. Ще видиш, че нещата не са толкова лоши
Успех и не мисли за лоши неща, всичко ще се оправи, стига да му позволиш
![]()
![]()
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
момичето не е виновно, че си се вманиачила в момчето. момичето не е виновно, че нея я харесват повече от теб. сама каза, че той й е писал, не тя на него. също така никъде не прочетох тя да му е отвърнала със същото.. дори никъде не прочетох въобще да му е казвала нещо след като сте скъсали. като знае каква ти е реакцията, мн ясно, че няма да ти каже... освен сичко друго като гледам как злобееш срещу нея разбирам и защо най-добрия ти приятел е предпочел нея
може малко гадно да съм се изказал, но се надявам да се замислиш, защото ако навлезеш в истинския живот с това отношение към хората и нещата до никаде няма да стигнеш
и също така съм на 100% съгласен със сичко което каза w0sh
Наистина е много тъжно.Такива приятелки не ти трябват!
Питаш къде ти е грешката,а замисляла ли си се,че не ти си я допуснала,ами твоята "приятелка".Напълно разбирам какво изпитваш,но не търси вината у себе си.
Всички момчета са такива,има някоя по-дива,по-"готина" и те веднага се хващат,а не осъзнават,че всъщност изпускат най-доброто,заради такива като твоята "приятелка".
Аз мисля,че той просто е искал да те нарани.Ти сама каза колко трудно си спечелила доверието му,приятелството му,а тя за един миг го прави.Бъди сигурна,че не е успяла.Има разлика от това да обичаш някой,да разчиташ на него в трудни моменти и в това да си с някой само за секса или пък,за да нараниш бившата/бившия си.
Няма смисъл да се тормозиш.Той,а най-вече тя,ще намерят заслуженото,докато ти в това време ще имаш чове,който е до теб,знаеш,че те обича и подкрепя.
Искренно ти желая да намериш щастието![]()
offline forever!
Искам да те питам-Защо мислиш,че е твоя грешката?Затова,че си ги запознала ли?Първоначално написано от UnToUcHeD
offline forever!
ми наистина незнам аз търся винаге грешката в мен дори и понякога да нямам аз вина
И аз правя така,а не е редно.Първоначално написано от UnToUcHeD
![]()
А дали не се обвиняваш за това,че си ги запознала?
Ако е за това-нямаш вина!
offline forever!
защото Е нейна грешката!!! Кога ще осъзнаете, че не целия свят се върти около вас, че и другите хора също си имат мисли, чувства, мечти и т.н. и не са на тоя свят само за да правят вашия живот по-забавен и лесен???? НИКОЙ С НИЩО НЕ ВИ Е ДЛЪЖЕН И НЕ СЕ СЛУЧВА СИЧКО САМО ЗАРАДИ ВАС!!!Първоначално написано от princesa_viki
... и те така
Напълно съм съгласна...И в крайна сметка на никой не му стана ясно приятелката ти в крайна сметка тръгнала ли е с приятеля ти или не...Защото ако е стигнало само до някакви си смс-и то тогава цялата работа е пълна боза....!Първоначално написано от gostut
ПП И в крайна сметка най-добрия ти приятел за когото говореше накрая ти е бил гадже нали...?Или аз нещо не рабрах?
да приятелката ми тръгна с бившия ми а с най добрия ми приятел не сме ходили просто си се уважаваме и обичаме като приятели
О айде айде.А каква е тази "приятелка",защо тя не помисли за чувствата на другите?А?Защо тя не е помислила,че приятелката й ще бъде наранена?Каква е грешката на момичето,че е запознала най-добрата си приятелка с гаджето си?Е,съжалявам,ама аз не бих постъпила така.А и къде се подразбира,че тя си мисли,че света се върти около нея?Това,че не е очаквала "приятелката "й да постъпи така-малко след като скъсала с момчето,което обича,тя да постъпи така,да го крие от нея и в един момент,като знае колко й е тежко да й сервира новината и да я прегръща?хаха!Нищо не заслужава.Дори и здрасти да й казва!Първоначално написано от gostut
offline forever!
да и аз така мисля,"приятелката" ти трябва да знае да цени това което за теб е важно,а не просто да го присвоява за себе си!
pain in the darck