.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Физика..нищо неразбирам

здравейте .. !
    искам да ви кажа че неразбирам нищо от тази физика .. по точно от раздела механика ! (8 клас съм) а пък ми трябва физика за по нататка ! значи молбата ми е ако някой знае някой сайт или някакви материали (за физика) да ми помогне малко поне по физика .. Че е много зле работата
    Благодаря Предварително!

Питай кое не ти е ясно и може да ти го обясня. Най-лесно си вземи учебника и започни да учиш. Аз също съм 8 клас и материала е сравнително лесен.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Oooo,tq verno beshe ujasna.Fizikata 10 klas pone e lesna uj.Samo svetlina,ama pak imame edni ocenki
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Пич и аз не разбирам нищо,не си единствен
    ...

Град
    Пловдив
    хах физиката не са учи така мойто момче...аз съм физична паралелка...и ако не седнеш да си научиш уроците както трябва си за никъде...никакви материални и т.н няма ти помогнат...другия вариант е да накраш вашите да ти разказват урока...да ти го обяснят много добре....обаче след тва ти пак трябва да седнеш и да го научиш...и ще видиш...физиката ще ти стане един от любимите предмети

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Механиката, не е толкова сложна.Просто седни и прочети добре всеки един урок.На един лист си направи план- конспект, в който включи най-важните неща(формули,кратки пояснения).
    След, което потърси помоща на твой съученик,наясно с материала.Желая ти успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Бургас
    а пък електротехниката е най-елементарното нещо в цялата физика

Ако искаш мир, готви се за война!

Научи си хубаво формулите - като знаеш името на величините и формулите, можеш да изкажеш определението, а когато знаеш и кое как се бележи, се решават и елементарните задачи ... иначе физиката е гадна и много скучна според мен. Не ми харедва да уча наизуст.
    Memento moriendum esse!

Град
    Бургас
    Подкрепям предния пост.
    Физиката не се учи наизуст тя се разбира , учат се само формулите останалото се нарежда.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Писах ти лц ама не ми отговори.Имам 6 по физика .Бих могла да ти помогна.
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

az puk ne se i opitvam da q razbera
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

благодаря ви на всички

Град
    Бургас
    Още нещо

информация има тонове ама на чужди езици... на Български всичко е ускъдно, най-доброто решение библиотеката на даскалото или градска квартална библиотека вътре 100% има литература за физичните процеси

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    Писах ти лц ама не ми отговори.Имам 6 по физика .Бих могла да ти помогна.
    То и аз имам 6 по физика, ама съм учила точно 2 урока. (от електричество-за 9клас). Тъй че оценките не са показателни

А по темата-хващаш учебника и учиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си