хехе като беше млад..Първоначално написано от Psychopath*
Добре де Вик да не си на 30
![]()
Какви са тези балсами с вкус и мирис на диня ии пъпеш.. и аз искам да си взема такиваПървоначално написано от Jaffs
А по темата - Взех на приятеля ми балсам за устни, защото в това студено време много му се напукват устните. Не виждам нищо гейско в това едно момче да изпозлва балсам за устни (безцветен) . А той много мрази да ме целува когато съм с гланц![]()
Ем аз например си слагам балсам за устни на Nivea един син много готин , не е некакъв педераски дамски и така... И искам да кажа на някой че има много голяма разлика между педераст и метеросексуален... МЕТЕРОСЕКСУАЛЕН НЕ ОЗНАЧАВА ДА ХАРЕСВАШ МОМЧЕТА , такаче не се срамувам да кажа че съм метеро!!!! Ако не знаете какво означава думата (МЕТЕРОСЕКСУАЛЕН) неговорете глупости![]()
![]()
аз обичам да ям тоя на приятелката ми щот си ги купува се некви с яки аромати :P
Ами моят приятел няма нищо против да съм с балсам/гланц/червило, но ако съм с гланц остава и по неговите устни и не е много добре, така че съм или само с балсам или без нищо![]()
Егати то пък оставаше и да има нещу против няма разбирасе повечето пъти съм с балсам когато съм с него защото е гадно ако остане и по неговите истнички![]()
аа.. за първи път чувам момче да си слага балсам за устнималко геиско..
значи ме кефи
оодобрявам ! :P
Ако му се напукват устините , съвсем естествено е да полава балсам , но безцветен !
Аз си слагам гланц... иначе някви момчета![]()
![]()
![]()
![]()
Аз си слагам гланц... иначе някви момчета![]()
![]()
![]()
![]()
Естествено,че не е гейско момчето да иэполэва ваэелин или балсам эа устни.Говорим эа беэцветен,такъв,който просто омекотява и хидратира устните.Особено пък ,ако му се напукват!Не е гейско и ,койото твърди,че е ,е эле![]()
А аэ иэполэвам обикновенно ваэелин и отгоре гланц-често беэцветен,само с блясък,а понякога и с лек цмят-обичам в кафяата или роэовата гама.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Ми нямам против момчетата да използват безцветен вазелин за да не им се напукват устните.Аз червила не използвам,само гланц или балсам.На бившия ми приятел не му пречеше да съм с гланц,но пък на мен не ми беше приятно,защото много лепнеше.А той не харесваше вкуса са балсама ми на Nivea, за това като се виждахме нищо не си слагах.
![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
мда.. аз ползвам всякакви видове мазила били те балсами,гланцове,червила и т.н. .. а относно моя приятел през зимата си взима безцветен балсам за устни щот в противен случай му се напуква.. а и да си признаем на кое момиче не му е приятно да целува момче с нежни устни![]()
priqtelq mi polzva bezcveten balsam za ustni..i v nikakav sluchai ne e geisko tova che poddurja ustnite si hubavi i ne pozvolqva da se napukvat i zagrybqvat.
az sym ZA majete da polzvat balsami za ustni[mn qsnu 4e bezcvetni te da ne sa azis] po hubu li shte vi e ako e s napukani ustni aaa ujS..!! momcheta polzvaite balsami za ustni![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Ахахах, напоследък само на момчета с гланцове попадам, докато не разбера, че всъщност било балсам...![]()
Безцветно балсамче може, но ако обича да не го развява наляво надясно, щото ми става много смешно!![]()
Az si slagam i ot trite kogato se vijdam s priatelq mi... i balsam... i glanc.. i chervilo... E istina e che dosta se dyrpa da me celune kogato sym s qrko chervilo ama tova sa riskovete na profesiata.. A otnosno tova dali toi izpolzva balsam... mmne ...
Ами през зимата момчетата може да носят безцветен балсам ако им се напукват устните.Моя приятел трудно го убедих и все пак си слагаше
(вече неиска понеже времето се затопли).Аз пък си нося леко розов гланц и той ме харесва така.![]()
![]()
ами пич според мен си приличат на мъже тпва че се поддържат и държат да изглеждат добре за пред едно момиче няма лошо ти като искаш си ходи като селски бек с космите по гърдите и корема,с напукани устни и и пъпки и мазна кожа.Хубавото е че има мъже дето се осъзнаха че не само жените трябва да изглеждат добре.ЕВАЛА НА МОМЧЕТАТА ДЕТО СЕ ПОДДЪРЖАТЕ,НЕ ГИ СЛУШАЙТЕ ЧЕ ГОВОРАТ ДРУГИТЕ ЧЕ БИЛО ГЕЙСКО ИЛИ СТЕ ПРИЛИЧАЛИ НА ГЕЙОВЕ,НЕ Е ВЯРНО ПОВЕЧЕТО МЛАДИ МОМИЧЕТА ВИ ХАРЕСВАТ ТАКА.Първоначално написано от koman
![]()
Аз си слагам гланц или балсам.Момче да използва балсам(безцветен)-няма лошо,но гланц...вече е прекалено...
Just haters make me famous! εĭз
Права си.Според мен трябва да се поддържат и момчетата,НО да си скубят веждите като момичета и да ходят с гланцове и фон-дъо-тени е вече прекалено...Първоначално написано от sound_mafia
![]()
Just haters make me famous! εĭз