.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Тема: Устните

Hybrid View

Устните

Та да питам по нещо и двата пола:

Момчета, с каква козметика за устни предпочитате да ходи приятелката ви(червило, гланц, балсам.... или натурално чиста)

Момичета, смятате ли, че е гейско момчетата да използват балсам за устни и вашите гаджета имат ли?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    В балсамът за устни няма нищо лошо. Стига да е безцветен и да не е гланц!
    А иначе като се срещам с мъжа ползвам само балсам.

Ако примерно му се напукват устните от студа - балсам да. Но безцветен.
    Но разни гланцове не, благодаря... не бих ходила с такъв.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Гейско .. пф

Град
    Пловдив
    Ако са ти напукани от студа балсам иначе освен гейовете не познавам някой мъж да използва гланц или червило.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    аз зимата ползвам някъв балсам щот инче устните ми стават много зле...иначе за момиче гланц....тия червила ми изглеждат много зле
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    +1
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Цитирай Първоначално написано от mainata90
    Ако са ти напукани от студа балсам иначе освен гейовете не познавам някой мъж да използва гланц или червило.
    +1
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Ami az polzvam glanc daje imam stra6no mnogo tva mi e slabost , priatelq mi ni6to ne polzva sega prez zimata mu predlagah da mu zema balsam bezcveten ama ne mu se napukvali usnite, no sega se saglasi i nqmam ni6to protiv mom4e da e s bezcveten balsam to zima se pak...
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Аз червила не ползвам,а гланцове рядко,а колкото до приятелят ми той понякога ползва безцветен разбирасе ама само ако са му напукани устните иначе за какво му е

Безцветен през зимата ползвам ,защото иначе ми се напукват.

тва мъж ли е или кво ? още малко и ... оф ся като се замисля ... вежди се скубят , лакирват се , мажат усните с гланцове , обескосмяват раце крака ... е по кво да го познаеш на улицата че е мъж

Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    +1
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ами аз ползвам гланцове и балсами,а гаджето ми балсам от време на време.

Приятелят ми ми позволява да го намажа с балсамче за устни (безцветно рабира се) само когато са му напукани усните. Иначе мрази да ме целува когато съм с гланц, затова когато съм с него съм натурална или само с балсамче за устни. Червилата и гланцовете - за друг път

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Е моя приятел не използва така постоянно, но понякога му слагам от моя щото много хубаво мирише пък и прави устните много меки
    Let The BEAT Control Your Body

Не ползва и няма и да почне. Има там един крем, защото е с много суха кожа и като се маже хваща и устата.
    Иначе за мен не го интересува особено, но много обича балсамите ми с вкус и мирис на диня или пъпеш

Цитирай Първоначално написано от koman
    тва мъж ли е или кво ? още малко и ... оф ся като се замисля ... вежди се скубят , лакирват се , мажат усните с гланцове , обескосмяват раце крака ... е по кво да го познаеш на улицата че е мъж
    Брао мажки!Мн мразя маж/момче с гланц балсам за устни или още по-малко с червило (Тва ми напомня за Борис Дали,който в първият си клип е с безцветен гланц -тогава слушах чалга.Ся НЕ)

Според мен за момче е напълно нормално да е с безцветен балсам през зимата... иначе гланц и момче не ми се връзват като близки думи ... а да.. и аз не съм с гланц като съм с гаджето щото само мрънка

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от bolutica
    Цитирай Първоначално написано от koman
    Брао мажки!Мн мразя маж/момче с гланц балсам за устни или още по-малко с червило (Тва ми напомня за Борис Дали,който в първият си клип е с безцветен гланц -тогава слушах чалга.Ся НЕ)
    Не само Борис Дали, а и Snoop Dogg в новия му тъп клип има гланц

По въпроса: Приятеля ми мрази да съм с някви гланцове докато се целуваме така, че съм натурална и понякога с някое балсамче..

Той си слага само зимата ако му се напукат устните, иначе не :P

Но разни гланцове не, благодаря... не бих ходила с такъв.
    me 2
    no az bez glanc ne moga :P
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Като бях млад, беше доста модерно някое гадже като те целуне и да те наклепа едно такова ааарно с червило ...и се перчиш по улиците

Град
    Холивуд ;)
    гейскоо

az obi4am balsamite, no ot vreme na vreme polzvam i glanc ... a ina4e sum ZA mom4etata sushto da polzvat balsam.. izobshto ne e geisko kakto kazva moq priqtel prosto grija za ustnite a puk da rechesh 4e imat gaden vkus da ne gi haresvat,.... ne znam.. pu che e shemet toq moq..... na nishto ne moje da go nau4i 4ovek..
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Не знам... и аз мисля, че няма нищо лошо в това едно момче да се предпази от напукани устни! Но аз лично не одобрявам това мъжете да ползват гланцове, червила или някви балсами с вкус или аромат на ягодки, например! Ако е мъж, най- добре с неароматизирам безцветен балсам- през зимата.
    Иначе аз ползвам и червило и гланц, а през зимата балсам... по- принцип сменям често козметиката, защото бързо ми омръзва!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си