В балсамът за устни няма нищо лошо. Стига да е безцветен и да не е гланц!
А иначе като се срещам с мъжа ползвам само балсам.
Ако примерно му се напукват устните от студа - балсам да. Но безцветен.
Но разни гланцове не, благодаря... не бих ходила с такъв.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ако са ти напукани от студа балсам иначе освен гейовете не познавам някой мъж да използва гланц или червило.
аз зимата ползвам някъв балсам щот инче устните ми стават много зле...иначе за момиче гланц....тия червила ми изглеждат много зле
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
+1Първоначално написано от Wrathchild
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
+1Първоначално написано от mainata90
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Ami az polzvam glanc daje imam stra6no mnogo tva mi e slabost, priatelq mi ni6to ne polzva sega prez zimata mu predlagah da mu zema balsam bezcveten ama ne mu se napukvali usnite, no sega se saglasi i nqmam ni6to protiv mom4e da e s bezcveten balsam to zima se pak...
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Аз червила не ползвам,а гланцове рядко,а колкото до приятелят ми той понякога ползва безцветен разбирасе ама само ако са му напукани устните иначе за какво му е![]()
Безцветен през зимата ползвам ,защото иначе ми се напукват.
тва мъж ли е или кво ? още малко и ... оф ся като се замисля ... вежди се скубят , лакирват се , мажат усните с гланцове , обескосмяват раце крака ... е по кво да го познаеш на улицата че е мъж![]()
Първоначално написано от glezan4e
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Ами аз ползвам гланцове и балсами,а гаджето ми балсам от време на време.![]()
Приятелят ми ми позволява да го намажа с балсамче за устни (безцветно рабира се) само когато са му напукани усните. Иначе мрази да ме целува когато съм с гланц, затова когато съм с него съм натурална или само с балсамче за устни. Червилата и гланцовете - за друг път![]()
Е моя приятел не използва така постоянно, но понякога му слагам от моя щото много хубаво мирише пък и прави устните много меки![]()
Let The BEAT Control Your Body
Не ползва и няма и да почне. Има там един крем, защото е с много суха кожа и като се маже хваща и устата.
Иначе за мен не го интересува особено, но много обича балсамите ми с вкус и мирис на диня или пъпеш![]()
Брао мажки!Мн мразя маж/момче с гланц балсам за устни или още по-малко с червилоПървоначално написано от koman
(Тва ми напомня за Борис Дали,който в първият си клип е с безцветен гланц
-тогава слушах чалга.Ся НЕ)
Според мен за момче е напълно нормално да е с безцветен балсам през зимата... иначе гланц и момче не ми се връзват като близки думи... а да.. и аз не съм с гланц като съм с гаджето щото само мрънка
![]()
Не само Борис Дали, а и Snoop Dogg в новия му тъп клип има гланцПървоначално написано от bolutica
![]()
По въпроса: Приятеля ми мрази да съм с някви гланцове докато се целуваме така, че съм натурална и понякога с някое балсамче..
Той си слага само зимата ако му се напукат устните, иначе не :P
me 2Първоначално написано от Wrathchild
no az bez glanc ne moga :P![]()
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Като бях млад, беше доста модерно някое гадже като те целуне и да те наклепа едно такова ааарно с червило ...и се перчиш по улиците![]()
гейскоо
az obi4am balsamite, no ot vreme na vreme polzvam i glanc ... a ina4e sum ZA mom4etata sushto da polzvat balsam.. izobshto ne e geisko kakto kazva moq priqtelprosto grija za ustnite a puk da rechesh 4e imat gaden vkus da ne gi haresvat,.... ne znam.. pu che e shemet toq moq..... na nishto ne moje da go nau4i 4ovek..
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Не знам... и аз мисля, че няма нищо лошо в това едно момче да се предпази от напукани устни! Но аз лично не одобрявам това мъжете да ползват гланцове, червила или някви балсами с вкус или аромат на ягодки, например! Ако е мъж, най- добре с неароматизирам безцветен балсам- през зимата.
Иначе аз ползвам и червило и гланц, а през зимата балсам... по- принцип сменям често козметиката, защото бързо ми омръзва!