.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Това много ме притеснява и не знам как да се успокоя..

sega moje li i az da vi pomolq za pomo6t 6te se opla4a tukmo tova mi trqbva ! mm taa zna4i edin put sled kraq na 4asa po angl az vzeh u4ebnika i frasnah edna fr po glavata silno kolkoto dA q zaboli i tq se oburna i me ritna silno sled tva az pak q udarih i pak me ritna men mn me zabolq i kato otidohme vstaqta det 6te6e da se provede sledva6tiq 4as zapo4nah da q oobijdam dostatu4no gadno i tq mi kaza 4e ne me 4uva i i izveduj mnogo qk 6amara mi zabi mnogo me zabolq ama se zasmqh i go prieh na 6ega ama po vreme na 4asa mnogo me zabolq i mi se podu buzata :neutral: i si kazah 4e v golqmoto 6e q sma4kam i pre golqmoto mejdu4asie q iz4akah pred magazina i tq vurve6e pred men i kato stignahme do edin parking q izvikah i tq se oburna i az takuv 6amar i zabih tq se vbesi zapozna da me rita da me skube i az praveh su6toto i kato se ponabihme se usmihnah i kazah 4e sum dovolna 4e sum si otmustila za bolezneniq 6amar i tq mi kaza ku4ka ma ne na 6ega i hubavo i pove4eto momi4eta stanaha svideteli na boq ama te mai ne znaqt za kfo stava duma i sig sa si pomislili 4e sum go napravila bez pri4ina i sega me e strah tq da ne nastroi celiq klas sre6tu men e momi4etata de a i osven tova tq znae koi si haresvam i me e strah da go prelusti i da si stanat gajeta i ako tova se slu4i prosto 6te pripadna smqtam 4e imam osnovaniq da se pritesnqvam tui kato minalata godina tova momi4e i o6te edno mnogo me tormozeha cqla sedmica za6toto im bqh govorila zad gurba i sega mnogo se pritesnqvam da ne prelusti mom4eto koeto tolkova mnogo haresvam a ako tova stane ne znam kak da reagiram .A az vsu6tnost vuob6te ne znam kak da reagiram kato otida na u-6te sled vakanciqta (koqto te4e s pulna gas)misleh kato otida na u-6te da i se izvinq ili puk da i 4estitq novata godina vse 1 ni6to ne se e slu4ilo no spored men tova 6te e glupavo sega se nadqvam da ne pipa mom4eto koeto si har
    PP:mnogo sum blagodarna koito pusnat mneniq i za men tui kato kogato popitam mama ili nai-dobrata si fr kakfo da napravq ako ne6to podobno se slu4i te ne mi otgovarqt a samo mi kazvat da ne se pritesnqvam umolqvam vi da pusnete komentar4eta tui kato tezi ne6ta me mu4at ot mnogo vreme i molq vi da se nadqvate nito dno ot predpolojeniqta mi da ne se sbudne !BLAGODARQ VI V MOMENTA VI 4UVSTVAM NAI_BLIZKITE MI HORA SPOSOBNI DA ME UKURAJAT 4NG :cry:

Град
    тАм кЪдетО наДеждИте УмиРат
    abe spokoino ni6to nqma da stane po-dobre i kaji 4ng vse edno ni6to ne se e slu4ilo to vsa6tnost ni6to ne se e slu4ilo kvo tolkova malko ste se ponabili e slu4va se kvo tolkova 6ti otma6tava spored men nqma smisal da se pritesnqva6 vsi4ko 6te bade ok
    ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
    !!!

На колко си? А по темата...мисля,че не трябва да се притесняваш

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от spongebob
    На колко си? А по темата...мисля,че не трябва да се притесняваш
    Да,кажи на колко си..Иначе по темата:Ми ако е свястно момичето,извинии се и ако ти прости всичко ще е ОК.

извини и се, ако не го приеме не и се моли.

Ами обясни й,че си я ударила нашега и й се извини,ако е човечна ще ти приеме извинението.УСПЕХ!

Ами аз ти предлагам да и се извиниш. А за това да била прелъстила момчето дето го харесваш-ти го харесваш, това не значи, че е твой! Пък и да успее да го прелъсти - значи той не те е харесвал и е нямало смисъл да го харесваш (много тъпо излезе това изречение ). Извини й се, пък ако не го приеме - майната й. Обясни й, че първият удар е бил на шега, пък след това те е заболяло и за това пак си я ударила. Мисля, че това е най-доброто решение
    Pure white

Град
    40 Miles from the Sun
    Oh, shut up! You're one fuckin' moron .. or just one stupid kid with too much free time! Go do your homework!

Вместо да са притесняваш че тя ше прелъсти момчето дет харесваш що ти не го прелъстиш първа? Ъ?
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

hi

Spoko be ne se pritesnqvai kato otide6 na daskalo sega v ponedelnik kaj zdr tam 4estita nova godina i ako ne6to ti se napravi q pitai "kvo ti e be momi4e" ako ti se napravi boi pak i tka a kolkoto do mom4etoti deistvai parvo ti svalqi si go ,a pak ako slu4aino po4ne da se zabiva s nego napravi se 4e ne ti dreme za nego iz4akai malko do kato premine vs i po4va6 da si deistva6 po vaprosa

hi

Spoko be ne se pritesnqvai kato otide6 na daskalo sega v ponedelnik kaj zdr tam 4estita nova godina i ako ne6to ti se napravi q pitai "kvo ti e be momi4e" ako ti se napravi boi pak i tka a kolkoto do mom4etoti deistvai parvo ti svalqi si go ,a pak ako slu4aino po4ne da se zabiva s nego napravi se 4e ne ti dreme za nego iz4akai malko do kato premine vs i po4va6 da si deistva6 po vaprosa

Град
    ... Some happy place ...

:)

Цитирай Първоначално написано от chefzz
    Вместо да са притесняваш че тя ше прелъсти момчето дет харесваш що ти не го прелъстиш първа? Ъ?
    vze mi dumite a kolkoto do drugoto spored men i se izvini 6toto ina4e nikoga nqma da si opraite otno6eniqta ... men nai-dobrata mi fr se skarra mn qko s mene i posle edno tupo izvinqvai ne 4yh i sa ne sme si ve4e tolkova blizki taka 4e prai si izvodi
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

ami ako e takava gadnqka 4e da nstriva durgite i e 6ibana dvuli4na ku4ka dam moje da nstroi horata protiv teb a ako vidi6 ne6to podobno kaji na horata koito sa ti fr da ne i se vruzvat i gi privl4ei na tvoq stranata :P

Blagodarq na vsi4ki za suvetite , no ve4e vsi4ko e nared ! Kogato otidoh na daskalo samo se gledahme i v 4as tq pita na koq stranica rabotim i az i kazah i tq mi blagodari ! Sled tova si govorihme i na tretiq den ve4e se izvinihme

Град
    Bikini Bottom

Re: Това много ме притеснява и не знам как да се успокоя..

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    sega moje li i az da vi pomolq za pomo6t 6te se opla4a tukmo tova mi trqbva ! mm taa zna4i edin put sled kraq na 4asa po angl az vzeh u4ebnika i frasnah edna fr po glavata silno kolkoto dA q zaboli i tq se oburna i me ritna silno sled tva az pak q udarih i pak me ritna men mn me zabolq
    Горкия, ма много те заболя аллл, А ЗА КВО Я УДРЯШ БЕЗ ПРИЧИНА???????? аз ако съм на мястото на момичето, щях да ти счупя главата, после за кво има насилие??? Леле само като започнах да чета и си виикам "Тоя е некъв пикльо, или с неизживяно детство, вмосто да си намери фр, бие момичетата" ние тва го праихме в 1ви2ри клас.... леле много си зле

Град
    Okinawa

Re: Това много ме притеснява и не знам как да се успокоя..

Хахаха

abe chipi kaoo q mlukvai po-dobre ta da ne udarq i tebe s u4ebnika !:DDD mn mi e nepraiqtno kogato nqkoi kritikuva postupkite mi a 6tom ti tova pravi6 nqma smiusl da si izkazva6 mnenieto !a ako az sum zle ti si 2 puti pove4e ! deba lainoto smotano deba

Мислех си, че съм чела какви ли не глупости, но съм се излъгала..
    Значи няма да те съдя за постъпките ти, защото вече няма смисъл и не ти давам повече от 7 клас, макар че и това ти е много.Защо не се опиташ да разрешаваш споровете си без насилие?
    А и както тя може да каже, че ти я удряш без причина, така и ти можеш да обърнеш целия клас срещу нея..но не виждам смисъл..
    Както тя може да го прелъсти първа, така и ти можеш..

abe jessica ti vuob6te 4ela li si mi temeta ili se 4ela prostotiite na chipi kao ! udarih q s u4ebnika po glavta ne mnogo silno na 6EGAAAAAAAAA! taq ne moja da si meri silite ne razbira6 li kakvo zna4i tva ?i posle zapo4nah da q obijdam malko po seriozno i tq me izfraska mnoo silno !izvinqvai ama ako ti se za4ervi buzata taka i tolkova mn te i znae6 4e tva e na 6ega nqma li da q spuka6 ?i ti misli malko be !mnogo si tupa ! i mnoo mrzq nqkoi da mi pravi 4e razbira !puuu ebasi ku4kata deto si dea!

Ще се направя, че не съм чела последното изречение..
    Ами не знам на мен ми изглежда много странна цялата ситуация, даже не схванах защо е започнало всичко и как изобщо се е стигнало до там.Просто боя не е решение, нито пък обидите...
    Наричай ме както поискаш, но мисля, че съфорумците вече са си извадили изводите..Малко е смешно, когато някой не е на твоето мнение да кажеш "mnogo si tupa ! i mnoo mrzq nqkoi da mi pravi 4e razbira !puuu ebasi ku4kata deto si dea!" и то това да ти го каже момиче..брехт..представям си как ще е след 20 години..

macka ti svse pak si q udarila silno bez pri4ina, zaslyjila si si boq. za mom4eto ako q haresva pove4e ot teb nqma i da ti obarne vnimanie. i stiga ste puskali temi i 4akate horata da si kajat mnenieto pyk posle obijdate
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    abe jessica ti vuob6te 4ela li si mi temeta ili se 4ela prostotiite na chipi kao ! udarih q s u4ebnika po glavta ne mnogo silno na 6EGAAAAAAAAA! taq ne moja da si meri silite ne razbira6 li kakvo zna4i tva ?i posle zapo4nah da q obijdam malko po seriozno i tq me izfraska mnoo silno !izvinqvai ama ako ti se za4ervi buzata taka i tolkova mn te i znae6 4e tva e na 6ega nqma li da q spuka6 ?i ti misli malko be !mnogo si tupa ! i mnoo mrzq nqkoi da mi pravi 4e razbira !puuu ebasi ku4kata deto si dea!
    пффхахах ами да си потрошила направо в момента когато те е ударила ... а ти пък си я чакалаааа чак междучсието и сеа те било пък страх да не настрои класа срещу тебе лапешка му работа ... пък ако се опита да направи нещо такова --- пак бой
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Купуваш газов пистолет, завираш й го в устата и я караш да лази! Това е единственото логично решение на проблема ти.

mnogo celuvki i pregrudki na vsi4ki koito me podkrepiha a za TEZI koito ne me si e tehen problem ! mersi o6te vednuj za komentar4etata

много бой много нещо... чувала съм какви ли не неща да стават на паркинги...по добре да я беше закарала зад някоя кола за да не ви виждат и направо да я умъртвиш щом се притесняваш да не се гаджоса с момчето...още имаш шанс де , първия учебен ден можеш да я чакаш пред у тях с една тухла...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си