- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А вие как мислите?
От доста време насам си задавам въпроса:"Защто има толкова много ку*ви и надувки с само4увствие до небето?" И ми е направило впе4атление 4е тези моми4ета се мислят за не6ту мн голямо и се ебават с нормалните мом4ета(на мене това не ми се е слу4вало за щтастие и се надявам да не ми се слу4и).От 3 дена съм регистриран в този форум и 4ета хорските проблеми и истории.И един ден се замислих:
Зна4и да си представим една ку*ва която е много надута ,има гигантско само4увствие и постоянно се ебава с някой от нормалнте мом4ета.И така по едно време се появява един сваля4.Той я вижда 4е е яка и си мисли :"Ей тая ся 6те я забия".И наистина забива я .Тя си ве4е се увли6а по него,той и завърта главата и тя ве4е се "вюбва" в него.И така след 1 месец той я из4укава и ве4е не му е интересно и я захвъря ей така(или напрао я захвърля без секс).Буквално се гаври....И ей тая ве4е са я сма4кали (като тя ги е ма4кала другите) и тя на нея ве4е не и се живеее по4ва да се вайка ,мисли си :"За6то света е толкова не4естен",и по4ва да си изплаква изторията в някой форум като този...
Аз мисля 4е има много подобни истории и 100% тва се слу4ва.И според мене трябва да продължи да им се слу4ва докато не осъзнаят 4е не са толкова велики и не се приземят... А вие какво мислите...???
П.П. Тази история е измислена(може на някой да му се е слу4вало такова не6ту ама на мене не и не познавам такъв 4овек)
--------------------------------------------------------