- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Идеи за нощна лампа
Хора имам спешна нужда някой да ми даде идея как да направя нощна лампа от подръчни материали по трудово. Нямам представа как да я направя (като дизайн де).
а тази лампа все пак трява ли да свети, емм ето ти 1 вариант . взимасх метална пластинка малко я поизкривяваш да се получи орач . ако нямасх става и със тел или някакви по корави кабели .... плат или картон
по добре да не е картон че може да се запали оразуващ нещо като чашка и го закрепяш за обрача, и тъка малко го оцжетяваш това да стане схаренко , слагаш пръчица за осножа но гледаи да е стъбилно и накрая монтираш фасунка с крушката и фасунките , успех![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
tfa opredeleno ne e po moite sposobnostiSorry
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Ако можех да ти разчета може би щях да си направя лампа. Вземи научи малко български език освен ако не си още в детската градина или в училище за роми....
еми когато бях много малък си правех мини фенерче от малка крушка батерия метална пластинка и всичко сложено в кибритена кутия.може би ще може да се направи нощна лампа ако се използва крушка и по голяма батерия![]()
![]()
С батерии няма да стане. Все пак това трябва да е нощна лампаСледователно трябва да свети силно. Мога да помогна само с електрическата схема на лампата. За различните крушки трябва различно напрежение. Много внимавай ако ще работиш с 220 V .
Като начало започни с малка крушка и по-ниско напрежение.![]()
Ето и схемата http://i.data.bg/08/02/06/796701_orig.jpg
П.П. Ако искаш по-сложна схема пиши.![]()