.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България

Прекалена срамежливост

Град
    София, България
    ...

Ако си хубава едва ли ще бъдеш обект на подигравки ... по-скоро на базици ... но гледай с непукизъм на тях . В Моя клас имаме много подобни случаи , когато пускаме някой базик гледаме дали човека се дразни ... ако се дразни естествено продължаваме ... не знам защо просто така сме устроени ... смей се и ти или го обърни откъм положителната страна ... (говоря за чистия и неподправен базик не за убида или подигравка) . Та относно срамежливостта ти , това е друг въпрос и се лекува с време ... едва ли ще станеш един ден и ще кажеш "край повече няма да ми дреме за нищо - Отивам и заговарям най-якия пич :P "
    За повече информация Skype:sscreamer !
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Тоя страх, че ако не напишеш на някое си момиче от класа ти домашната, есето ще останеш без приятели е малко глупав...То това не са ти приятели и се надявам да го осъзнаваш...приятелство изградено в/у взаймната изгода не е приятелство, но понякога е нужно...но приятелство с цел едностранно използване направо неможе да се нарече приятелство ... ( дано си схванала какво казах щото аз малко се заплетох ). Пък това как да заговориш някой и т.н. не е такъв проблем...Примерно това момче на което ти се е харесало... от негови познати му поискай скаип ... най-лесно е запознанството online, пък с течение на времето, ако си паснете се запознайте и т.н. Късмет

ami ako si sramejliva trqq da se otpusne6 smsulzapo4ni s nqkoi koito ne te iznteresuva i posle 6e vidi6 i s drugite 6e govori6 pove4e

Град
    София, България
    ....

Оле момиче излагаш се...как може да им даваш на тия шматки да те използват така?! Направо нямам думи!!! За срамежливостта ами отпусни се, да не ти пука за нищо...пробвай да се бъзикаш с хората, но внимавай да не прекалиш! Ами надявам се всичко да се оправи, вече да не те използват, да си по-уверена в себе си и да намериш много нови приятели!!!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Имам и аз същия проблем, особено при момчетата. Хората на 16 вече почнаха да се размножават, а аз съм имала само едно гадже ... мразя се еййй. Не ми е лесно да се отпусна пред хора и тва е. Приличам на император Клавдий: Като има повече от трима човека около мен или се кефя на някой много ... смисъл дори и само като приятел и почвам да заеквам ... и супер се спичам, не знам какво да му кажа, за да завържем сносен разговор...
    Memento moriendum esse!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си