sega moje li i az da vi pomolq za pomo6t 6te se opla4a tukmo tova mi trqbva ! mm taa zna4i edin put sled kraq na 4asa po angl az vzeh u4ebnika i frasnah edna fr po glavata silno kolkoto dA q zaboli i tq se oburna i me ritna silno sled tva az pak q udarih i pak me ritna men mn me zabolq i kato otidohme vstaqta det 6te6e da se provede sledva6tiq 4as zapo4nah da q oobijdam dostatu4no gadno i tq mi kaza 4e ne me 4uva i i izveduj mnogo qk 6amara mi zabi mnogo me zabolq ama se zasmqh i go prieh na 6ega ama po vreme na 4asa mnogo me zabolq i mi se podu buzata :neutral: i si kazah 4e v golqmoto 6e q sma4kam i pre golqmoto mejdu4asie q iz4akah pred magazina i tq vurve6e pred men i kato stignahme do edin parking q izvikah i tq se oburna i az takuv 6amar i zabih tq se vbesi zapozna da me rita da me skube i az praveh su6toto i kato se ponabihme se usmihnah i kazah 4e sum dovolna 4e sum si otmustila za bolezneniq 6amar i tq mi kaza ku4ka ma ne na 6ega i hubavo i pove4eto momi4eta stanaha svideteli na boq ama te mai ne znaqt za kfo stava duma i sig sa si pomislili 4e sum go napravila bez pri4ina i sega me e strah tq da ne nastroi celiq klas sre6tu men e momi4etata de a i osven tova tq znae koi si haresvam i me e strah da go prelusti i da si stanat gajeta i ako tova se slu4i prosto 6te pripadna smqtam 4e imam osnovaniq da se pritesnqvam tui kato minalata godina tova momi4e i o6te edno mnogo me tormozeha cqla sedmica za6toto im bqh govorila zad gurba i sega mnogo se pritesnqvam da ne prelusti mom4eto koeto tolkova mnogo haresvam a ako tova stane ne znam kak da reagiram .A az vsu6tnost vuob6te ne znam kak da reagiram kato otida na u-6te sled vakanciqta (koqto te4e s pulna gas)misleh kato otida na u-6te da i se izvinq ili puk da i 4estitq novata godina vse 1 ni6to ne se e slu4ilo no spored men tova 6te e glupavo sega se nadqvam da ne pipa mom4eto koeto si har
PP:mnogo sum blagodarna koito pusnat mneniq i za men tui kato kogato popitam mama ili nai-dobrata si fr kakfo da napravq ako ne6to podobno se slu4i te ne mi otgovarqt a samo mi kazvat da ne se pritesnqvam umolqvam vi da pusnete komentar4eta tui kato tezi ne6ta me mu4at ot mnogo vreme i molq vi da se nadqvate nito dno ot predpolojeniqta mi da ne se sbudne !BLAGODARQ VI V MOMENTA VI 4UVSTVAM NAI_BLIZKITE MI HORA SPOSOBNI DA ME UKURAJAT 4NG :cry: