.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Нормално ли е?!?

според вас нормално ли е да ви скаса гаджето защото сте отишли на дискотека??

Мега фен
    Град
    София
    Не
    Ебати малоумната тема.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на Blab
    Ако си мърсувал/а, 'що пък не?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Зависи.
    За скъсване едва ли може и да се говори. По-скоро -> за скандал, караница или нещо от този сорт.
    Пък дали е нормално.. тва е друга тема.
    За едни едно е нормално, за други - друго

kakto kazaxa zavisi ot tova kakvo si pravil tam.No ako tq nz kakvo si pravil a e razbrala,4e si bil na disko bez neq.
    Tova moje da ozna4ava nqkolko ne6ta.Ili si tarsi opravdanie da te razkara ili te revnuva do bolka koeto prosto 6te6e da te vludi nqkoi den ili puk se podraznila ot fakta,4e si se zabavlqval bez neq koeto sa6to e golqma tapnq v edna vrazka kogato po4ne ediniq taka ti si bil edi si kade bez men i si si prail kefa dokato az nam si kvo.
    Sam 6te predceni6 ve4e koe e

Град
    Пловдив
    тва не е ли "леко" пресилено...само защото си отишъл/а на дискотека и гаджето ти да те зареже..100% не е заради това има др причина която не иска да си признае..или просто си търси повод да те зареже...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Ако си мърсувал/а, 'що пък не?
    Точно така. Обаче ако нищо не си правил/а не е нормално.

Животът е адът описан в Библията!

a ti kakvo si pravil kato si bil na disko ? i tva ima zna4enie
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Там, където е сърцето...
    Зависи какво си правила на дискотеката. Ако си правила нещо.. по-така значи е нормално, но ако не си...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

зависи...ако си на 12!!!!!!
    Това, което не ме убива...ми е*ава майката!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ако си зарибявал разни мацки и си мърсувал да,ама винаги може да се използва не6ту такова като предтекст.Може да си е намерила друг и да се е хванала за най малкото нешту за да те одреже.

--------------------------------------------------------

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    И моето гадже не ми дава да ходя без него на дискотека,но ако го направя едвали 6е ме зареже.Но ва6ата вразка сигорно не е била много сериозна 6том заради тва ти е била 6ута.

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Цитирай Първоначално написано от Lashes
    тва не е ли "леко" пресилено...само защото си отишъл/а на дискотека и гаджето ти да те зареже..100% не е заради това има др причина която не иска да си признае..или просто си търси повод да те зареже...

Еххх мн ги разбираш тези работки

а по темата....това е едно от най-глупавите неща които съм чувал като причина да зарежеш гаджето си то по тая логика от вас не трябва да излизаш защото Гаджето ти така казва :P

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))

Re: Нормално ли е?!?

Цитирай Първоначално написано от noname000
    според вас нормално ли е да ви скаса гаджето защото сте отишли на дискотека??
    б*хти глупавата тема!!!!!!!
    П.С. Деца.............

Голям фен
    Това състояние се нарича дебилизъм.Напоследък се среща често сред подрастващите набори 93/94/95.....Интересното е,че се забелязва растеж на симптомите в зависимост от годината на раждане.Дебилизмът е състояние при,което младият индивид е неспособен да задейства умствените си способности,да размърда мозъчните си клетки.Физиологично се наблюдава гладък мозък и силен фЪешън стил на обличане.Дебилите са клинични случаи и не бива да им се подиграваме.Състоянието е познато още и като малоумие,безмозъчност или...пубертет понякога.
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Град
    Пирдоп
    Цитирай Първоначално написано от Queen_Victorya
    Това състояние се нарича дебилизъм.Напоследък се среща често сред подрастващите набори 93/94/95.....Интересното е,че се забелязва растеж на симптомите в зависимост от годината на раждане.Дебилизмът е състояние при,което младият индивид е неспособен да задейства умствените си способности,да размърда мозъчните си клетки.Физиологично се наблюдава гладък мозък и силен фЪешън стил на обличане.Дебилите са клинични случаи и не бива да им се подиграваме.Състоянието е познато още и като малоумие,безмозъчност или...пубертет понякога.
    Също така се среща и в набор от 92/91 дори.....

къртиш отсякъде а по темата :кви са тия глупости !??!?!?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Явно има радиация която ги прави така.И аз съм забелязала,че точно тези набори наистина са много странни

Мега фен Аватара на koalka
    Не е нормално, но и тя не е нормална...Явно никакви чувства е нямала към теб, щом за такава глупост те къса.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Хахаха разби ме.... Аз съм то4но 93 набор и се радвам 4е не страдам от това заболяване А и има6 ли съвети как да се предпазя...ваксина?хап4ета?

--------------------------------------------------------

Пат-ка !Кви са тия малоумни теми , ми е въпроса !?

Град
    v edno sypersko grad4e

EVALA!!mnogo to4no si go obqsnil =D> poprincip e sme6no,no ako poglednem realno e dosta tujno i o6te po - gadnoto e ,4e sme zaduljeni da se sre6tame i ob6tyvame s takiva hora
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    НЕ!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Фен Аватара на lussi
    Град
    sf
    Emi NE E!
    To i az sum zabelqzala 4e tez po mani4kite sa nqkakvi takiva, te mn se kefqt da kajat "Az si imam gaje!" ama kvo, to za tqh e prosto 1 fakt i kiazvat kasame pri vsqko nai-malko skarvane, zashtoto prosto ne im puka za drugiq...

А, ако отида на даскало с момче , което той не познава може и да ме пребие !? Какви са тия малоумни теми , бе ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си