- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо е сама?!
Здравейте =]
Аз съм момче на 18 години и за първи път съм обсебен до такава степен от момиче, че чак тръгнах и в форуми да пиша.Тя е само на 15, но никак не изглежда на тия години и не мисли по начина по който повечето и наборета мислят. Страшно красива мацка със страшен стил и вкус! Много скромно момиче, което не се изявява с цигарата в уста или с шишето в ръката. Направи ми впечетление е, че има цели, амбициозна личност е! Умее да се весели и да разсмива хората около нея. Гледам, че тя е едно от най-хубавите момичета в училище, но това не я прави надувка като повечето. Напротив даже, много е земна!
Има си доста ухажори и доста я заглеждат, прави впечетление. Но от толкова много пичове около нея, тя си няма гадже! Как може момиче като нея да е само?! Повечето от приятелите ми и са предлагали, но тя винаги отказва! Това сякаш е прави още по-желана и искана. Защо бе момичета, някоя може ли да ми отговори?! Защо тази прелест иска да е сама?! Дори и аз, пича който може да има всяка една мацка го хвана бъзе,че този път може да му откажат!![]()
не вярвам да иска да е сама чак толкова просто никой от тези които са и предлагали не я е впечатлил по някакъв начин
а ти откъде си сигурен,че това красиво,земно и въобще уникално момиче не е с наклонности,различни от тези на останалите момичета?или пък просто търси момче,което не я иска за бройката и всички и се виждат еднакви..
![]()
Е добре де от толкова много пичове един ли не можа да я впечетли?!
еми сигурно не 4е не могат просто са се отказвали лесно
Ти защо не опиташ?
Ако откаже и на мен? До сега не ми са отказвали, ще си разваля славата![]()
Точно пък на мен би ми отказала на инат, до колкото я познавам
![]()
apfff..sryyy пич ама тя тъз слава няма да трай вечно..и кво по-малко мъж ли ще се чувстваш ако ти откаже..пък и не може да си сигурен,че ще те отреже ако не опиташ..
И според мен явно никой не я е впечатлилПробвай ти, но не се отказвай толкова лесно
![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
Какво доживях, да тичам след някоя пиклаА пък и плюс това някой хора тръгват еи така фън да им е само. Абе това девойче ми бърка в здравето много ми е интересно защо си няма пич. Какви и са чак толкова претенциите ?!
е па никой не та кара да тичаш след неякат нещеш не са занимай ве...има лесно..мисля,че трябва някой да те свали малко на земята,че с туй самочувствие много нависоко летиш..преди малко звезди и сваляше..сега "пикла" я наричаш..ем на ходи си еби кучките дет не се дърпат..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Те не ми са интересни вече, искам нещо подобно като това 15 годишното![]()
еми ако всичко опира само да интереса..недей да нараняваш момичето само за да задоволиш физическата си потребност от нещо по-различно..![]()
Може да търси нещо повече от красива външност на едно момче.Пък и твоите приятели не са я познавали толкова добре, както и тя тях и може би не е искала да се забърква.Нямам представа....има различни хора.А и защо смяташ, че си няма приятел, естествено, ако не си говорил с нея?Може да има някой, който е извън училището.
Ами явно никой от тези ,които са и предлагали не и е харесвал или има други наклонности.Ти се пробвай пък квот стане.......
xaxa tupanar si be.100% sum sig 4e ako moje tq da ti pro4ete mneniete kato otidesh i q zagovorish shte se napravi 4e nete e 4ula...Първоначално написано от GUESS
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
И аз така си мисля.Първоначално написано от savoy
И доколкото разбирам иска да я свали само заради бройката...
По-добре не се занимавай с нея - по описанието,което даде за нея си мисля,че тя заслужава нещо повече от тебе!![]()
KaTO OTkAzVa Na VsEkI se PRaVI nA NeDoStUpNa. Ti SaM Go KaZA :P JenSkI trIkOvE bE 4oVeK![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
i az sam saglasna 4e tova sa jenski trikove...pak i za6to za tragva s nqkoe mom4e koeto i predloji kato sam sig 4e zaradi tova 4e e intr vs deto i predlagat sa kato tebe ...ama 6tom e tolkova harni4ka moje i sa6to taka da svali koito si poiska ..taka 4e ne se nadqvai mn ...kazvam ti go 6toto i az sam v takova polojenie
xaxxa mn sam intr da znai6
![]()
Можеш да имаш всяка, пък не можеш да забиеш момиче по-малко от тебе с 3 години. Ти си батко за бога.
Използвай мозъка си. Малко креативност не е навредила никому.
Защо да се "прави" на недостъпна? Може пък да си Е недостъпна за такива като тебе и компания... Ако е наистина такава, каквато я описваш изобщо не се учудвам, че никой не го е вързало, защото момичето си знае цената и знае какво заслужава!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Нищо чудно да те отреже като те гледам как говориш леко на комплексар мязаш с тоя твой велик имиждМоже да и е писнало от такива...И все пак от опит глава не боли,най-много не дай си боже и на теб да ти откажат някой път
![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...