- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черни точки
Имам мн гадни черни точки на носа. Как да ги махна? Някъф крем има ли ? или трябва да ходя на козметик? 10х предварително.
Мммм,хубаво е да идеш на козметик,но също така има специални кремове за премахване на черни точки.Попитай в някой козметичен магазин,широко разпространени са подобни продукти.
Има много продукти, но чух, че има едни лентички за черни точки ги лепиш на носа, брадичката и челото и после като махнеш лентичката, черни точки остават върху лентичката.Не знам дали помагат. Лентичките са на Нивея.Едната струва 1.50.
Аз лично ходя от време на време на козметик и използвам и един комплект на виши за почистване на кожата. Се пак черните точки са запушени пори и колкото повече поддържаш кожата си толкова по малак е шанса да ти се появяват![]()
Клийн Клеар.....поне при мен помогна....![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Taka nai-efektivno premahvane na 4ernite to4ki e kozmeti4kata, dr variant eravi6 si na liceto parna banq u vas i si stiska6 nosa mn silno i te izlizat no trqbva da tarpi6 mn bolkata, produktite pomagat za predotvratqvane i po rqdkata poqva na 4ernite to4ki i za dobre po4istvane na liceto no ne i za mahaneto na 4ernite to4ki.Az polzvam na evan gel i tonik 2 v 1, emulsiq za lice , na orifleim toaletno mlqko, silicilov sirt-ama izo6ava kojata i o6te maski i krem na dove
![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Dobre 4e ima i takava tema....az li4no imam mnogo problemno lice osobennno nosa tam imam yjasno mnogo 4erni to4ki :[ 6te ida na kozmetik a ina4e i az polzvam Clen & Clear ama mai nqma nikuv efekt samo ti po4istva kojata i ti q ospokoqva...
SsLaDi4kOTo0_Elly
Аз използвам лентички за нос, има ги в козметичните магазини,отиваш в един такъф и казваш "искам лентичка за нос" аз така казвам защото не знам дали има друго имеСтруват 1,50 обаче не става от първия път,ползвай ги през 2-3 дни и постепенно ще се махнат всички
Айди успех
![]()
Получават се от неподдържана кожа?!Боже изкупила съм всичките магазини всякакви средства каквито има и почти всеки ден ги ползвам и пак ми излизат черни точки!:\\Първоначално написано от spyk
Не знам кое помага и кое не, но в никакъв случай не си взимай Garnier 3 в 1(PURE), абсолютно нищо не върши, на една приятелка козметичката и казала така, и аз сама се убедих(прецаках се да си го купя..)и и казала също, че Garnier .. едно ново не му знам името донякъде вършило работа.Също съм чувала, че като си направиш парна баня и после си търкаш носа и там където имаш точки със ръба на златен пръстен или обеци и се махали, тва го четох в пудриера(форума).
А някой пробвал ли го е?Първоначално написано от peZz
Аз съм го пробвала това със златния пръстен.Да ви кажа пак трябва да си ги стискаш ..
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ами виж сега .. най-ефикасно е да идеш на козметик да ти почистят лицето от акне,черни точки и сякакви такива,но отделно има и дълбоко почистващи маски за лице,които ги премахват от части . Аз си имам една такава вкъщи и има ефект ,но за цялостно премахване отиваш на козметик ,ама след няма и два месеца лицето ти пак става същото . просто в тази възраст няма спасение от това![]()
~[MimCheTo0]~
Сега се замислих за това с пръстена. Има ли значение дали е златен или сребърен например ?
~[MimCheTo0]~
А лентичките изсушават ли лицето![]()
az nqmam mnogo 4erni to4ki no garnier pure 3 v 1 zabelqzah 4e gi maha pone pri men.... dosta sa namalqli...Първоначално написано от peZz
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Offff i az se 4udq kvo da pravq,izpolzvam Garnier 3in 1-absolutno niakkuv efekt i si stiskam sama 4ernite ti4ki dr spasenie mai nqma.A na kozmetik me estrah da ida sqka6 kato se setq kak bqha moite priqtelki sled pose6tenie pri kozmeti4ka![]()
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
Не съм забелязала да изсушават,но все пак си завси и от кожатаПървоначално написано от sladku_bebzi
аз си ги махам с една лепенка наа..Nivea ии ми върши работаТъй де,маха ги ..
![]()
ето ги 3-те стъпки: Крем против черни точки на Клин анд Клиар, с който си измиваш лицето сутрин.
2та:Хидратираш лицето си с лосион най-добрият(7 билки)
следва финала:Намазваш лицето си със супер крема за лице (имех)
Е надявам се да съм ти от полза, това наистина помага![]()
Smile is my style!
и аз имам черни точки на нослето - ползвай крем "Кларина" аз лично съм доволна![]()
vij spisaniqta na AVON![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Da,az no posle se poqviha za4ervqvaniq,estestveno tva e ot turkaneto.Az izpozlvah predi edna mnogo hubava maska na oriflame,po4istva v dulbo4ina i e strahotna,no ve4e ne znam dali q ima v kataloga.Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
Da ima zna4enie,zlaten trqbva da eПървоначално написано от mime7oo
![]()
![]()
ако имате чувствителна кожа, внимаваите много какжо правите и ако е някоя некомпетентна козметичка,освен че няма да ви махне черните точки може да ви направи и траино акне
Hakuna matata, колко мъдър съвет,
Hakuna matata, и ще си наред!
Живей спокойно, гледай само напред
и ще си спестиш беди безчет!
Hakuna matata! Тимон и пумба !