- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 69 или свирка
За момчетата - кое предпочитате - 69 или да ви правят свирка.
Аз лично предпочитам и двете![]()
Момичетата и те да кажат кое предпочитат да правят![]()
Зависи от настроението, но ако ще е само свирка предпочитам да си се отпуснаи да се наслаждавам. Ако само се подгряваме предпочитам 69
ako trqbva da izbiram mejdu tova dali da pravq svirka ili 69 ... mnoy qsno 4e 69![]()
![]()
:P :P :P :P
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Що не питаш момичетата кое предпочитат-69 или проста да ги лижат :P
да и това питамПървоначално написано от rame
![]()
Първоначално написано от MuSiC_DroLL
Ами честно казано и аз,както каза WaKO ,предпочитам само да ме лиже за да мога да се отпусна и да се наслаждавам..
После ще му го върна :P
Po purvia vupros mislia kato WaKo.Kolkoto do tova koe predpo4itam na men da mi praviat...Mi na men ne mi haresva mn da me lije tui 4e predpo4itam 69.
Първоначално написано от rame
хммм егоистичната поза а?, ...68 май беше..после ти му дължиш едно
![]()
по темата ами различно ,на моменти много ме кефи 69 особено когато аз съм отдолу :P
Свирка - 69 нещо ... не можеш да осетиш истинския кеф от една свирка и в същото време да си се средоточил да доставиш одуволствие на едно момиче както и обратното![]()
ama ou slun4ice mar6o kato ti gledam snimkata mqza6 na 6 godi6na za kvi lizaneta i svirki govori6 ma kranto ta fana 4i ti s4upq grabnaka aman ot nedoebani lapetana po 10 godini za sex 6e mi govorqt vii znaite li kva e razlikata mejdu mo4e i momi4e 4e sa praite na mnoo kompetentni ve
Айде по-полека с обидите!
krem4et0
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
Xaxa verno 4e sus sestra mi(momi4eto na avatara mi) si prili4ame ma 4ak puk tolkovaПървоначално написано от mitkosoft
![]()
Na 5 a ne na 6 e
![]()
зависи от настроението...честно казано и на двете съм навит
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Мн ясно че свирки така само на мен ми е якопък после ще се реванширам
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
ciara_ ti pak ot de me znai6 ako ne e taina
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
E 69 MNOGO QSNO AKO EDINIQ 6TE SE NAPUVA DA SI OTVARQ OSTATA DR DA LIZNE MALKO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P
Не обичам да ми правят свирки. Предпочитам аз да си използвам езика.
predpo4itam da mu napravia samo edna svirka 6toto ina4e trudno se koncentriram![]()
mi q si napi6i na li4na koordinatite tam skype ili nick v irc ai 4akam da si popip6em malko
Аз лично предпочитам и двете
но от време мн се кефя на моми4ета които си падат по класи4еския на4ин без свирки и 69..П се пак треа да има и разнобразие
![]()
UNICEF
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!
Е много ясно ,че 69 . . . все пак и за мен трябва да има няк'во удоволствие![]()
опр свирка, тая поза 69 нещо не ме радва![]()
Let The BEAT Control Your Body
Аз ли съм единственото момче, което не се кефи на свирки?![]()