- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 69 или свирка
ДАПървоначално написано от GameFace
Чувствам се някак си....странен...
Спокойно...Може проблемът да не е в тебПървоначално написано от GameFace
Може просто да не са ти правили хубава свирка...
![]()
az lichno svirki ne sym pravila na momche ne iskam da opitvam no i 69 ne mi e mn po vkusa no kato nqma dr i 69 e kato variant glasuvam za 69![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Ами предпочитам да правя свирка чесно казано,защото при 69 твърде много се разсейвам от това,което върши моя човек и не мога да направя нищо както трявва.Пък той,ако има желание ще ми го върне![]()
Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/
честно казано още не съм пробвал 69![]()
но определено бих искал
![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Ami zavisi ..no pove4e predpo4itam da pravq svirka.69 nqkak si mi se struvamnogo ekscentri4na.. i neudobna.
ne se kefq mn na 69, predpo4itam po otdelno da si pravim kefa edin na drug, taka se otpuskash i se nslajdavash :P
69 съкс!!!!
i dvete, no pove4e Svirka za da sum izcialo susredotochena vurhu nego i da mu dostavia maksimalno udovolstvie
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Първоначално написано от rame
Да ти кажа честно правили са ми, но просто не ми харесва. А и изпитвам 10000 пъти по-голямо удоволствие, когато момичето притисне главата ми (горната) с бедрата си и през това време се гърчи от удоволствие.
Тогава чувствай се странен, защото си ! но в това няма лошо . странните хора са ми по-инетересни (на мене примерно) ..от баналното . .Първоначално написано от GameFace
и тая ти странност, е странна ..по такъв начин, че кефи ..
![]()
Или аз просто съм маниачка на тема ; особняци ..готини особняци![]()
69 e zabavno, no predpochitam oralnata lubov chista kakto wiskito. Samo svirka i samo lizane. Dvete razmivat momenta na useshtaneto. Inache ponqkoga i vzimam dupeto v liceto si dokato mi pravi svirka i ot lizaneto se vuzbujdam oshte poveche.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
От много скоро правя свирки,и някак с все с недоволство и рядко,но когато пийна една-вде водки ми се иска да правя и по се отпускам.И 69 правя,но нещо не ме кефи най обичам да лежа и да ме лижат![]()
Първоначално написано от bRigHt [!
Вече не се чувствам толкова странен.![]()
По-скоро предпочитам да правя свирка. Идеята за 69 нещо не ми харесва...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
tva eПървоначално написано от spyk
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Не обичам 69......разконцентрирам се и изобщо не ми е приятно. Предпочитам да се редуваме!
+1 и аз съм на това мнениеПървоначално написано от lithium4e
но не бих отказал и само аз да я лижа![]()
:P :P
![]()
![]()
Бих предпочел и двете + лизане...![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от FunnYboY
ако някой ми каже как може да се съчетае
![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
Първоначално написано от Life is Live
П О С Л Е Д О В А Т Е Л Н О![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
ефекта няма да много добър ама просто оредполагам не съм тествал последователноПървоначално написано от FunnYboY
![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever