- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Изпитвали ли сте подобно чувство?
Ами толкова силна незнам дали ми е болката..но определено и аз съм в една дупка в момента...чувствам се ужасно кофти,като някъф изтърсак,прошляк и незнам си още кфоДо сега ми беше добре,незнам какво стана имам чувството че заради спорта,заради страничните неща които не ми оставяха време да си правя кефа и да излизам ми се проваля всичко в момента нямам голям кръг от приятели (като сестра ми ) с които да излизам по кафета ,купони и т.н. а точно това ми се прави сега...започвам да харесвам и едно момче...а бе при мен нещата са мнооооого и все кофти
![]()
Точна така се чуствах преди няколко дни сега ми е малко по-добрено мойто не е от любов а от яд на едно говедо
![]()
![]()
Е да...тогава става тъпотиятаПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
еми не чак до такава степен..подобно,но не от любов!
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Все пак съм ол ълоун, изпитвала съм го.
Голяма съм ревла -> много редове сълзи и сополи + промишлени количества шоколад...
Не че ми минава, но ми е някак по-леко след това.
Тъпотия е меко казано.Първоначално написано от Psychopath*
![]()
Първоначално написано от Sam90'
Не, просто не видях смисъл да коментирам останалото...
Не заслужава овации! Сеш' се?
да, отидох на църкава..Първоначално написано от CrAzY^F
Do you speak Salsa? .......
emi .. ne s1m .. za segaa![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Преди се чуствах постоянно така но вече взе да не ми пука![]()
.. случвало ми се е ... случва ми се често като се замисля...![]()
шОkолuзupaнаааа
√
С вашите несподелени.
Няма споделено-несподелено,влюбен-разлюбен ...
Обичта,ако я има,си я има.Обичаш човека,стремиш се към него,излизате заедно,смеете се,пиете по бира,птичките чуруликат и всичко...и пак си го обичаш.Стига само да я има,де.Обичта не е нещо,което има нужда от насочване,от траектория,от източник и приемник.Тя си съществува самоцелно,вирее си и носи хубавини.
неПървоначално написано от _donna_
^
И естествено възприятията винаги са си там.
Само не трябва да ги изхабяваш и пренасищаш,'щото зациклят.
И обуславят субективизма.
Ихаа,че ми е кеф днес.
да, от борчове
lifes a gamble
Дам, и то доста често![]()
nicolepcd
лигочи![]()
тихо зле
Депресия му се казва на това.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
да, но обикновено като отида и си купя нещо ново се чувствам по-добре![]()
"МаЛцИнА зАсЛуЖаВаТ СъЛзИтЕ тИ, а ТеЗи, КоИтО
гИ ЗаСлУжАвАт, нЕ тЕ кАрАт дА
пЛаЧеШ."
Точно, депресии така се лекуват (поне моите)
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Наскоро се почувствах..май точно по този начин. Не знам де, може и друго да е било.
Независимо щастието, царящо около мен, нещо ми липсваше. И както си вървях, изведнъж очите ми се изпълниха със сълзи. Идея си нямам обаче защо. Ей така - от нищото. Доста странно..
Но си преглътнах сълзите като си помислих само "Какво ми става бе?!".
А, сега чета мнението на mara_13.
На мен 'шопинга' не ми подейства.
What you give is what you get!
Йох,
понякога ми се е случвало, даже може би случаите бият по-към често. И не заради любовни проблеми или нещо такова, просто...зависи от много неща. :Р
Не е точно депресия, щото на мен както се е появявало за секунда, така и за толкова е изчезвало![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."