.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Абе чак толкова драматично не е, обаче имам периоди на сдух. Ама гледам да не се лиготя и се стягам и се оправям.

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Йох,
    понякога ми се е случвало, даже може би случаите бият по-към често. И не заради любовни проблеми или нещо такова, просто...зависи от много неща. :Р
    Не е точно депресия, щото на мен както се е появявало за секунда, така и за толкова е изчезвало
    И аз имам такива изблици изчезват толкова бързо,колкото са се появили.
    we give it all.

Цитирай Първоначално написано от DeVoi4eTo
    някой му казват любов...и тъй кат гледам май несподелена..
    ne e zaduljitelno da e liubov
    inache na men mi se e sluchvalo..dori chesto

Just laying on the beach and having fun...

Re: Изпитвали ли сте подобно чувство?

Цитирай Първоначално написано от CrAzY^F
    Някога чувствали ли сте болка, която да ви ,,изяжда" отвътре, а душата ви да ,,крещи" от самота и да не желае нищо, освен спасение(или малко щастие)?

Моля, не се шегувайте.

Редактирано от-ЦвЕтИт0
    7-ма точка.
    This my dear, is the way of the true EMO!
    пссст..

разбира се.. и то не веднъж..

Да,чувствала съм как ме изяжда всичко отвътре...и как ме боли сърцето,все едно нещо ме пронизва!!!
    Болката е ужасна, а чувството извънредно мъчително

Хора, хора...
    По дяволите, не съм емо и не използвам наркотици!!!
    Човек да не сподели нещо...Ако вие се чувствахте така, едва ли бихте го обръщали на подбив.Както и да е.
    Благодаря на повечето от вас за коментарите.
    ,,....Бъди това, което си, радвай се на малките неща в живота, да не ти пука какво мислят другите за теб, пък каквото ще да става...."

Мани, грешно е да си по-емоционален в тоя модерен и яко човечен ( ) свят. Или ще ти го обърнат на "ти си емо", или си някакъв изпадняк.

Емоциите и чувствата не са на мода. Try something else...duh ;p
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на LordOfLight
    Град
    In The Brave New World
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Мани, грешно е да си по-емоционален в тоя модерен и яко човечен ( ) свят. Или ще ти го обърнат на "ти си емо", или си някакъв изпадняк.

Емоциите и чувствата не са на мода. Try something else...duh ;p
    ...don't care what I've become but fear what I am becoming...

И аз се чувствах така наскоро , нещо , с което се занимавах , не донесе очакваните резултати , не напълно , , оттам ме налегна кофти настроение . Но , като си дадох сметка, че останалото си е наред , разбрах , че това е просто период , оставих му се и сега вече нещата преминават За което съм мн радостна . Обаче има нещо , което ми е доста интересно - важно е при неуспехите да не ти пука толкова , а и попринцип за човешката психика е по - здравословно да приема леко нещата от живота , дококото може . Но , както разбирам от мненията по въпроса , повечето хора тук сме чувствителни , което обуславя невъзможността ни просто ''да не ни дреме ''. Е, как да се справим с това , а ?? Някой да сподели , че ми е много инт
    I take a couple uppers
    I down a couple downers
    but nothin' compares to there blue and yellow purple pills :P:P
    Don't stop me Now.
    Cuz
    I'm having a Good Time

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си