- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- The Protata :/
Друго Измерение , чакам показно как точно се свири и пее "много много добре" , специално от твоята личност , която се кефи на нещото , демек Азис и се има за "интелектуалец" .
Или просто се обоснови , за да не си създаваш образ на рандом хейтър.![]()
и сега понеже не ти харесах свирнята съм фен на азис, нали умник?
просто направих съпоставка между една група от 17-годишни момчета, които ги канят по участия в други градове и твоето недоразумение, наречено свирене, бъркащо всяка 2-ра нота...
разликата е огромна...
дали идва от талант, старание или друго - не знам
.. пък нека съм си хейтър
така като гледам, в 1-вото мнение пише да си даваме мненията
така ли е, или си пиче и искаш да чуваш само "ооо, страхотни сте" от некви лицемери?
това, че не мога да свиря, не значи, че не мога да отбележа, че сте ужасни ?
зщото ако е така, кой си ти да съдиш как пее гергана, преслава или малина ?
не го взимай толкова лично де.. създаваш си лош образ
Първоначално написано от OtherDimension
1во: Стигнах до заключението,че си фен на Азис защото в някаква тема видях ,че споменаваш негови песни като любими.През оная работа ми е какво мисли за "свирнята" човек които не отбира.
2ро: Не знам за кои момчета говориш , но ако обичаш отбележи факта,че сме се събирали 2 пъти и сме на по 14-15.И в един момент и участия ще има.И много по-големи музикални спецове от теб ни насочват , спокоино.
3то: Не бъркаме всяка 2-ра нота нито сме ужасни.Не знам от какво точно си останал с такова впечатление.Явно просто нямаш ухо , нз.
4то: Не мога да съдя гореспоменатите лица , защото те просто не пеят.
И много успешен опит за хейтване , почти успя , обаче си се хванал с грешния човек.Излагаш се.
И не си даваи труда да пишеш / да се излагаш повече , освен ако нямаш "градивна критика" . Постовете ти са пумия.
Целта не е да се слушат постове "ААА СТРАХОТНО Е" а постове от сорта на "Вокала бърка / китарата бърка / Има напредък /Няма напредък/Добре е / Не е добре /Звучи /Не звучи" и тн,демек с някаква мисъл.И оцени факта ,че изобщо се занимавам да ти обяснявам.
Айде със здраве и си опичай акъла.
цитирането на песните на азис беше с ирония
а дори и да бях фен на азис, все тая .. важното е това, което имаш в главата, а ти явно никога няма да схванеш с пилешкия ти мозък, че един чалгар може да е в пъти по умен от теб например и като го срещнеш ще се наакаш лошо![]()
боли ме колко пъти сте се събирали, да го беше написал
аз дадох мнение за това, което чух и видях от клиповете, а то беше много зле
мм да, и аз теб не мога да те съдя, защото просто не свириш
и защо ти да си грешния човек... не се прави на отворко
основният ти недостатък е, че си поредният 14-16 годишен дрисльо, който слуша "Истинската" музика и вече се има за много над простолюдието и масата ... ама ще паднеш от много високо, гарантирам ти
и ще ми казваш да си опичам акъла като ми го стигнеш, сополанко ;]
а това, че толкова се обиди наистина говори лошо за теб
щом сте толкова начинаещи - продължавайте и дано имате успех
не съм такава злоба, спокооойно пиленце
жив и здрав
Едно голямо браво от мен!
Според мен сте се справили добре.А и песента си е трудна.![]()
Ty a lot.
Друго Измерение...Не съм се обидил..Принципно много трудно се обиждам..Долових в поста ти нещото което убива Българина в момента : Злоба . Иначе не смятам ,че това е мястото за подобни дискусии.Нито ти си длъжен да знаеш от колко време свиря/свирим нито аз дали влагаш ирония или не.
Вокалът е трагичен. По-добре да пееш ти.
А относно твоето свирене... доколото виждам не владееш якия шред тип Michael Angelo.Но изглежда можеш да импровизираш. Има потенциал в теб.
![]()
Нз опраите се
Решихме да се казваме Sky Angels
http://www.vbox7.com/play:027e88a0 - Imagine
http://www.vbox7.com/play:1a0098d1 - Boat on the river