- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сърце или разум
Оби4ам един 4овек .. изпитах много с него .. първа целувка ..първият път и т.н. ... с една дума покрай него пораснах и аз ..хващахме се много пъти .. всеки път за разли4но се карахме .. сега отново сме разделени заради моите капризи и разбира се заради родителите ми .. заради това 4е имаме прекалено малко време да се виждаме,заради това 4е бифшите му приятелки ревнуват,заради проблемите които правим и двамата .. заради вси4ко ,може би също така най-ве4е заради разли4ията между двама ни .. незнам .. ии сега отново се 4уваме..отново съм изправена пред дилемата ''сърце или разум'' според някой приятели по-добре да не се измъ4вам пове4е и да забравя за него,според други трябва да се боря докрай .. и незнам, да се боря или да продължавам с разо4арованията а в същото време и с хубавите моменти .. да послушам сърцето или разума си ?
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Сърце.
Аз съм винаги за това, което ти казва сърцето в такива ситуации![]()
![]()
Робинята на Quench
Сърцето...слушай го защото то никога не лъже.И живей живота си така както го чувстваш.Човек трябва да е госпорад на душата си , а не роб на съвестта си...От личен опит ти казвам, че всеки рано или късно плаща за това, че е предал сърецето си....
слушай сърцето симайната на разума ... поне на този етап
ако е прекалено скъп за теб не се отказвай Whitesnake - All In The Name Of Love
Каквото ти казва сърцето тва прави!!
+1Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Разум, разум. Винаги е прав в моя случай.
Разум! К'ви са тия сърцати глупости. Докато си правиш планове за вас, губиш моменти сега. Да не говорим и че миналото ви е показало, че само се наранявате... Разбирам да си с някого, с когото се чувстваш щастлива, пълноценна..., тогава - добре, но щом всеки път след като се съберете се карате, разочаровате един от друг и се усеща напрежение между вас... за какво сърце говорим изобщо? Понякога най-идиотското и мазохистичното нещо е да послушаш сърцето си...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Мале за пръв път съм на 1 мнение с модератор.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
na kolko si godini ? ako si na po malko ot 17-18...nz..v smisal do tazi vyzrst si mnogo zavisima ot roditelite si i ne moje da pravish koi znae kakvi absyrdni neshta..prosto zashtoto za tqh si tqhnoto malko momichence..na vseki mu se e sluchvalo da se dvoumi m/y syrce i razum..nz..nqma li kak da suchetaesh neshtata...
и аз така.Първоначално написано от SINDEL
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
мдам модератора се е престал дори с оценката си и подкрепата на тезата си и е мн прав ...Първоначално написано от w0sh
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Колкото и да го обичаш по-добре ще е да го забравиш.Иначе рискуваш да свикнеш до такава степен с това положение,че да те боли адски много после.Дори да ти е гадно и т.н. ... ще го преживееш..и колкото по-навреме се разделите окончателно толкова по-добре![]()
just a kid۵
незнам прецени си от ситуацията моята е много объркана и аз съм избрал разума, защото един приятел е в подобна и той избра сърцето и сега даже няма сили да си ближе раните много гадно посъпиха с него въпреки че той се доказва много пъти
раэум
[size=7][b][u]fosse cos
първо сърцето после разума,защото в пове4ето слу4аи това,което е разумно е болезнено.хората войни са водили в името на любовта (на която попринцип не съм голям привържаник,но все пак..),тъй 4е имай го предви,което си заслужава пове4е!
Винаги слушай сърцето![]()
![]()
+1Първоначално написано от sapphirr
![]()
___to Be Continued___
Вместо да се вайкате колко проблеми имате, вземете ги решете.Щом се обичате, всичко може да се оправи.И избери сърцето, защото с помощта на разума ще наредите нещата.
Както каза @koalka - избери сърцето и чрез разума вземете най правилното решение. Понякога е по добре да слушаш разума, друг път сърцето. Избери това, което ще те направи щастлива и това, което смяташ ТИ за правилно.
Ами опитвах се да го забравя доста пъти,опитвах се да го забравя с помощта на други но не става ... просто вече съм се привързала достатъчно към него и колкото и да искам да излезе от сърцето ми не става .. толкова много искам да съм с него...щтом се сетq за всички хубави моменти ..Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
(х)
![]()
![]()
... ноо като се сетq за кавгите и т.н. ..
незнам,наистина незнам .. явно и той иска да опитаме отново но има ли смисьл ?! ;(
Благодаря на всички за мненията .. много![]()
;(![]()
![]()
много правилно .. мерсиПървоначално написано от H8_mE
![]()
Първоначално написано от From Hell
+1
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!