- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сърце или разум
Извинявай , From hell , но не съм съгласен с теб... "Сърцето никога не лъже". Ми добре саберете отново, наранявайте се още и още, докато не ти се набие акъл в главата...Май ти няма смисъл да избираш м/у разум и сърце , 'щото като гледам какво си писала ти май не си мислила какво си правила...... Нека перефразирам израза ти "...че всеки рано или късно плаща за това , че е предал сърцето си..." : Всеки рано или късно плаща за това , че е послушал сърцето си и е предал разума си... Но все пак различни хора "различни ситуации"
...
И двере слушай
Почни със сърцето като не с еотказваш от любовта си,после послушай разума и направи едно разумно нещо (разберете се бе ора) Стига с тея капризи и различия(пък и нали казват че противоположностите се привличат,ако бяхте еднакви,щеше да е скучно)
)
Успех![]()
Току що ми хрумна нещо... Защо не се събирате и карате постоянно докато не ти се ПръснЕ сърцето и не ти остане нищо друго освен да използваш разума... Think 'bout that... А ако ти харесва това: "Успех"
ehhhh, Bravo!!Mnogo to4no kazanoПървоначално написано от H8_mE
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Казах каквото имам да казвам: РАЗУМА МОМИЧЕЕЕ (дано не съм объркал пола :P )
Оффф. Живота сложно нещо , а![]()
Кофти..
Ми мноо тъпо така. Ако не си с него/нея те боли..ако си с него/нея те наранява => пак боли.
Продължавай напред.
Макар че аз винаги избирам сърцето пред разума![]()
And the fault is your own, and the fault is your own... За това не слушай тез глупости за сърцето... Мислииии!!!
Аз не мисля че точно в този случай греша.Първоначално написано от Chess
съвършенство се постига когато и двете са в равновесие...
а иначе... мисля, че просто трябва да се опитате да будете приятели за известно време. да не бързате, да сте си близки без да се обвързвате, за да няма наранени. то ще си проличи после дали има смисъл да опитвате отново...
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
Исках сърце да напиша ама.. Опа появи се w0sh и както винаги, прочитам неговото мнение и кво се случва.. Опа той прав.. Та така ... Искаш ли болка тичай при сърцето.. По безболезнено ще ти е ако избереш разума..Първоначално написано от w0sh
Животът е адът описан в Библията!