.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

МАЛКА ЛИ СЪМ ЗА НЕГО.....???

КАК МИСЛИТЕ-МАЛКА ЛИ САМ ЗА НЕГО? ТОИ Е НА 20 АЗ САМ НА 15...ТОИ ИСКА6Е Д ТРАГНЕМ ОБА4Е МИ КАЗА "МАЛКА СИ ЗА МЕН А И ТИ НЕМОЙЕ6 ДА 4УСТВА6"......КАКВО ЛИ НЕ ПРАВЯ ЗА НЕГО ОБА4Е ТОИ НЕ ГО ВИЖ ДА....ОБИ4АМ ГО А НА НЕГО НЕ МУ ПУКА........

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    малка си, фани някой на твойте години
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

e 6tom ti e kazal,4e si malka da "4uvstva6",a e iskal da hodite ne se li zamislq6 v/u tova,4e moje da iska prosto da se vuzpolzva ot teb???
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    малка си, фани някой на твойте години
    И може да се научиш да пишеш,ако искаш.На 15 години е срамота.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ех ве си4ки си фа6тате само по някви 18-20 годи6ни ....Кво е тва ве.??? И аз съм на 15 и моми4етата от моя клас са с някви 18-19 годи6ни (мисля 4е само заради секса ) Много е тъпо това....

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Не се ли научихте,че жените харесват по-големи мъже.

Пуу начи и всички се оплакват. По-голям мъж= закрила и сила и тем подобни, които хлапето не може да и даде.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Щом той ти е казал, че си малка - значи си малка. Друг е въпроса, че доводът му е хипер тъп... 'не можеш да чувстваш'. Може и на 25 да си и пак да не можеш да чувстваш или да показваш любовта си...
    Малкия по-скоро е той в случая. С такива разсъждения няма да си хване по-голяма приятелка, бъди сигурна!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от w0sh

Пуу начи и всички се оплакват. По-голям мъж= закрила и сила и тем подобни, които хлапето не може да и даде.
    По голям мъж=по-голям х*й.Пък и не знам на тая възраст от кво 6те я за6титаамм ама да има..
    П.П. Надявам се да останат някои добри моми4ета дето няма да си хванат някви големи,за6тото нии (говоря от мн. 4исло за6тото не мисля 4е съм единствен) 6те останеме мн набутани

--------------------------------------------------------

Град
    hate city plovdiv, майна

забрави колата и парите

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace

По голям мъж=по-голям х*й.Пък и не знам на тая възраст от кво 6те я за6титаамм ама да има..
    П.П. Надявам се да останат някои добри моми4ета дето няма да си хванат някви големи,за6тото нии (говоря от мн. 4исло за6тото не мисля 4е съм единствен) 6те останеме мн набутани
    Ти така и така звучиш като задръстен тип. Земи се отракай малко. Никой няма да те хареса такъв. Боже колко съвети мога ти дам ще станеш различен човек. Слушай ме мене и щше прокопсаш.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Ех ве си4ки си фа6тате само по някви 18-20 годи6ни ....Кво е тва ве.??? И аз съм на 15 и моми4етата от моя клас са с някви 18-19 годи6ни (мисля 4е само заради секса ) Много е тъпо това....
    qko kuchki sa dneshnite teenejarki te sa po razvrateni ot kakite si na po 25 i imat 3 pyti poveche opit ot tqh e ne se uchudvai iskat sex ,,, emm sled vreme i ti trygni samo gi rygash i zaebavash
    posle se chudqt momichetata zashto sled kato nqkoi gi e ebal gi e ostavil mi zashtoto sami sme si vinovni za tova , takava e prichinata pravim se na mn otvoreni skachame na golemi parchoci ( uj ) posle nie sme nai preebani i pak nie revem che celiq svqt ni e kriv ,,, no mai nie sme krivite tyka e , a i tova na 15 godini mn pravilno e kazalo momcheto , na tazi vyzrast momichetata neznaem kyde se namirame pyk kakvo ostava da znaem kakvo e lubov,,,,
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Град
    hate city plovdiv, майна
    BlueFace-слушай батко ти w0sh, той е по умните съвети и 100% ше си фанеш гадже
    П.П.баце с кво ше си на абитюрентския?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    BlueFace-слушай батко ти w0sh, той е по умните съвети и 100% ше си фанеш гадже
    П.П.баце с кво ше си на абитюрентския?
    колата ще е X 5-ца
    Иначе костюма ще ми го шият скоро ще ходя да си земам мерки.
    Имам си дама ала бала всичко ще е тип топ. Ще се насвиним като за последно.

и last.fm-ец

По-скоро заради по-зрялото мислене, но си зависи от човека също.

Едит: аа по темата забрайх да кажа Ами малка си за него, да.. не толкова заради годините, а заради нивото ти на израстване (личи си и от 1 пост :/ )

еми просто се опитай да го забравиш!
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Are molq vi se imam edna priqtelka na 17 hodi s 34 godi6en jenen myj ... Nqmam si na ideq kvo si mislqt i 2mata ......
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Точно така

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo

Точно така

Брех брех мимче все повече почваш да ме кефиш. Дори защитаваш иронията ми.

и last.fm-ец

Xia... ti kaja gledai 1-wo sebe si ne tyrsi otgowor w forumite ... 6om pi4a ti e kazal 4e si malka na4i si se dyrjala hlapashki 1-wo iskal da hoite posle ne iskal.... bydi posledowatelna kato praish neshto....
    pr ti dawam... 15 godishno momi4e izliza s 22 godishen uspql MYJ s firma ima si vs.. oswen prqitelka... ako moejsh da dadesh nqkoi tui koeto iska nqma da ima zna4enue dali si na 15 ili na 25...... razberi kakyf e i ne izbyrzwai s dumata obi4am... ideq imash li kolko silni sa tiq dumi
    Life is like dick!
    When things get hard - Fuck it!

Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo

Точно така

Брех брех мимче все повече почваш да ме кефиш. Дори защитаваш иронията ми.
    Защитавам я, защото не е просташка и ако се вникне човек в твойта ирония може да види много смисъл

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от jyjko
    Xia... ti kaja gledai 1-wo sebe si ne tyrsi otgowor w forumite ... 6om pi4a ti e kazal 4e si malka na4i si se dyrjala hlapashki 1-wo iskal da hoite posle ne iskal.... bydi posledowatelna kato praish neshto....
    pr ti dawam... 15 godishno momi4e izliza s 22 godishen uspql MYJ s firma ima si vs.. oswen prqitelka... ako moejsh da dadesh nqkoi tui koeto iska nqma da ima zna4enue dali si na 15 ili na 25...... razberi kakyf e i ne izbyrzwai s dumata obi4am... ideq imash li kolko silni sa tiq dumi

ИДЕЯ ИМАШ ЛИ, ЧЕ СЪЩЕСТВУВА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, КОЙТО ИМА НОРМИ?

ПП: мерси мимче. Ю хев май респект енд май съпорт ин фючър.
    Най-накрая интелигентен чуек да срещна :Р

и last.fm-ец

Град
    Там
    w0sh -

Мисля,че го е казал от гледна точка на това,че на 20 години не му е само за целувки и гушкане с гаджето.А все пак на 15 (поне според мен де) си малка за секс .. И така .. решението е да го забравиш
    just a kid۵

Град
    Холивуд ;)
    ми след като ти го е казал директно...а и освен тва ти пишеш ,че квото и да правиш за него,той не го вижда...ми елементарно е...изобщо не се занимавай

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    В днешно време е на мода малките момичета да имат връзки с по-големи момчета това до някъде го разбирам,но не мога да разбера защо големите момчета излизат с по-малки момичета...Може да е заради сеска,но и големите момичета могат да правят секс тва е нормално.
    Чудя се,аз какво имат да си приказват момче на 20 и момиче на 15...тя ходи на даскало той на работа абе общо взето едвали има какво да си говорят.
    Аз много неща се чудя...ама майка преди време ми беше казала да се чудя защо не мога да стана Поп...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си