.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    В днешно време е на мода малките момичета да имат връзки с по-големи момчета това до някъде го разбирам,но не мога да разбера защо големите момчета излизат с по-малки момичета...Може да е заради сеска,но и големите момичета могат да правят секс тва е нормално.
    Чудя се,аз какво имат да си приказват момче на 20 и момиче на 15...тя ходи на даскало той на работа абе общо взето едвали има какво да си говорят.
    Аз много неща се чудя...ама майка преди време ми беше казала да се чудя защо не мога да стана Поп...
    То не е задължително да си говорят.
    Малките момичета хващат батковци
    а)Защото имат пари
    б)Защото могат да ги ебат по качествено
    в)Защото с тях се мислят за големи какички,тъй като са по-здрави от малките на тяхната възраст

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Мисля,че е заради отговор (В)

Голям фен Аватара на sapphirr
    а да си се замисляла,4е той може да има право. 5 години по-късно например (ти на 20,той на 25) нещата биха стояли по друг на4ин.4е мъжете и жените са създадени единза друг-ок,но нали все пак и всяко нещо с възрастта си.не се надхвърляй

Уош е прав... с приятелят ми имаме 4 години разлика. В негова полза.
    Жените искат някой, който наистина да може да ги закриля. Аз примерно не мога да съм с някой, в чийто ръце да не се чувствам защитена от всичко (това прозвуча като от роман на Даниел Стийл, но карай...). Искат и някой по-зрял в главата - поне да има какво друго да си кажат, освен да се гледат непрекъснато в очите и да си говорят колко се обичат. А 15 годишен пикльо не може да даде това на момичето. Може да я впечатли по някакъв начин, но повечето са с лапешки акъл, а момичето може да иска нещо по-сериозно (както аз, когато бях на 15). Не, че ги няма случаите на някоя малка пикла, която се е захванала с баткото, защото е по-опитен в секса и е с него само заради това. Но да се слага всичко под общ знаменател е меко казано смешно.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Пловдив
    тва са си 5г...изобщо не са малко....до 3г е г/д нормално...та с една дума...забрави го :]

Първо се научи да пишеш ! Не , че аз съм спрец по граматика , даже мога да кажа ,че доста ми куца , но поне не правя такива тъпи грешки.
    И второ голям ти е , а ада не говоря , че е извадил страшно тъп оизвинение , за да не тръгне с теб... А като говорим за днешното поколение по добре 15 или 14 гоидшна тийнеджърк със някой 20 годишен , но да подчертая зрял и не търсещ само е*ане. От колкото едни 3 лапета 2 от които 3-ти клас , а третаа 5-ти за които едим приятел ми разказа , че е дочул техен разговор. Та за въпросните лапета смея да кажа , че са едни малолетни курви...Двете третокласнички са се хвалили една на дурга коя какви цигари е пушила или какви обувки й зел тати за 200 лева , едната от тях казала , че се учила да духа на някаквао момче( по ксъно в разговора станало ясно , че той бил от "големите" 4-ти клас ) И тогава се обажда третата ( 5-ти клас която е ) и им обянява какви риби били , защтоо тя вече амфет шмъркала и правила секс съ 15 човека....
    Та сега ми кажете кой е пропаднал и .тн в случая...

Има няколко варианта-или наистина смята че си малка (или поради някаква друга причина не иска да е с теб) и го ползва като оправдание...
    Или наистина смята че си малка за него...Не знам : )
    Всъщност 5 години не са голяма разлика...ама не са и малка...зависи си от хората....но като цяло той ти казва "малка си за мен" а го използва като предлог за да не е с теб...Лично мнение все пак...Само той си знае : )

Град
    somewhere over the rainbow...
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Не се ли научихте,че жените харесват по-големи мъже.

Пуу начи и всички се оплакват. По-голям мъж= закрила и сила и тем подобни, които хлапето не може да и даде.

ами не само закрила и бля-бля..
    малко по-осъзнат си на 20 предполагам, отколкото на 15
    зависи от човека изцяло, ама на 15 години статистически погледнато повече момичета имат връзки, отколкото момчета..дефицит на чувства или смелост предполагам : )
    Come, come, come into my world...

I've been chasing the life I'm dreaming
    Now I'm home

Честно казано от 20годишен до 20годишен има толкова голяма разлика...и все пак аз не бих се забъркала,независимо от 20гоишния...
    Ти си решаваш де.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, разликата не е хич малка, защото ти си на 15.Ако ти беше на 17 приверно, а той на 22 щеше да е друго.Просто в момента разликата е голяма.Но пък в крайна сметка той си решава за себе си, това са негови виждания и ти, колкото и да го харесваш не можеш да ги промениш.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Малка си.
    Не знаеш ли какво си мислят онези, като него, които искат да тръгнат с такива като теб?! "Малка е, екстра, тамън е глупава и по-лесно ще пусне."

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Ех ве си4ки си фа6тате само по някви 18-20 годи6ни ....Кво е тва ве.??? И аз съм на 15 и моми4етата от моя клас са с някви 18-19 годи6ни (мисля 4е само заради секса ) Много е тъпо това....
    не е заради секса,ами защото момчетата на нашата възраст се държат като деца.Не знаеш ли,че в тези години момчетата се развиват по-бавно,а чак след време ни настигат и то много бързо.
    За какво ми е някой 16 годишен лигльо,дето само за компютърни игри говори и се прави на идиот?
    offline forever!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Ех ве си4ки си фа6тате само по някви 18-20 годи6ни ....Кво е тва ве.??? И аз съм на 15 и моми4етата от моя клас са с някви 18-19 годи6ни (мисля 4е само заради секса ) Много е тъпо това....
    не е заради секса,ами защото момчетата на нашата възраст се държат като деца.Не знаеш ли,че в тези години момчетата се развиват по-бавно,а чак след време ни настигат и то много бързо.
    За какво ми е някой 16 годишен лигльо,дето само за компютърни игри говори и се прави на идиот?
    Ми за кво задължително тряя си4ки 15-16 годи6ни да са такива????
    Аз мога да ти кажа 4е има и 20 годи6ни дето са съ6тите като тия дето ги описа.....

--------------------------------------------------------

Град
    The Sky
    И аз съм в подобно положение като момичето което е написало темата, само дето с момчето не сме говорили за това. Излизали сме няколко пъти миналата година, но нищо не стана. Само веднъж се прегърнахме когато ме изпращаше. Не разбирам защо докато беше в моето даскало според никой не беше голям за мен, а сега като кажа на някой че е на 20 и ме гледа странно. Ми според мен не е голям За любовта граници няма хехе

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от /AnGeLs*Are*CrYiNg
    И аз съм в подобно положение като момичето което е написало темата, само дето с момчето не сме говорили за това. Излизали сме няколко пъти миналата година, но нищо не стана. Само веднъж се прегърнахме когато ме изпращаше. Не разбирам защо докато беше в моето даскало според никой не беше голям за мен, а сега като кажа на някой че е на 20 и ме гледа странно. Ми според мен не е голям За любовта граници няма хехе
    Ама има слу4аи хва6та6 се с някой голям,ти го "оби4а6" тои те е*е и му е кеф .... После се появява някой по яка и си out ....Но ако 4овека е наистина свестен ..може и да се полу4и не6то (ама това ме съмнява доста)

Град
    The Sky
    Ми истината е, че преди време са натъкнах на един такъв. Слава Богу усетих се навреме Но пък това момче е умно, красиво, не е типичния плейбой, абе просто си е нормален! Дай Боже, както каза ти, нещо да се получи с времето...

mi az hodq s 27 god a sam na 16 i si mi e extra.edinstvenite hora koito ne odobrqvat vrazkata ni sa nashte ma teh nikoi ne gi slusha.za tva spored mene ne sa tolkova ot znachenie godinite kolkoto tova kak se darjish i mislish.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от satity
    mi az hodq s 27 god a sam na 16 i si mi e extra.edinstvenite hora koito ne odobrqvat vrazkata ni sa nashte ma teh nikoi ne gi slusha.za tva spored mene ne sa tolkova ot znachenie godinite kolkoto tova kak se darjish i mislish.

Супер фен
    Според мен си малка за него.... а и плюс това по-добре е разликата да ви е 2 - 3 години.... знам ли.. всеки си има мнение.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от satity
    +1

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Ми за кво задължително тряя си4ки 15-16 годи6ни да са такива????
    Аз мога да ти кажа 4е има и 20 годи6ни дето са съ6тите като тия дето ги описа.....
    Аз говоря за общо мнение.Естествено всяко нещо си има изключение,но малко момчета се срещат такива.А относно 20 годишните,дет се държат така,да,съгласна съм.Не съм казала,че всички са свестни и големи(по акъл)
    offline forever!

Бе , даа , ти си фани дедо поп да видим да ли нема да си малка !

Бе , даа , ти си фани дедо поп да видим да ли нема да си малка !

ми щом ти казва че си малка,помисли малко кво е имал предвид.. 20 годишен мъж няма да се занимава с малка хлапачка,но ако има секс във връзката,мн ясно че да..
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Ми той ти го е казал, ние к'во да го съдим ли или да те убеждаваме че не си малка или какво ?!?
    Ае щом ти казва че си ималка значи не те иска ,капиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си