.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71

Град
    столична...:)))
    Замисляла ли си се, че може би фактът, че твърде много си личи колко ограничена и глупава си, може да го е спрял? Научи се, че мъжете не обичат глупави жени. Земи поумней и понаучи нещо, след тфа гледай за гадже. Имаш време за сичко.
    Иначи си мисля, че не толкова важни са годините, обаче разликата между един човек на 15 и друг на същата възраст е огромна. Някои на 15 мислят значително по-зряло и отговорно от теб. На 20, със сигурност има много проблеми, не вялвам само ти да си му на главата, надали ти би могла да му бъдеш приоритет. Още повече, че може би момчето би очаквало някаква подкрепа от човека до себе си, а ти сигурно не би могла да го разбереш.
    Хайде, приятен ден и се запъти към букварчето, моля.
    Без лични и безлични съобщения, моля.

Град
    East Coast
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Не се ли научихте,че жените харесват по-големи мъже.

Пуу начи и всички се оплакват. По-голям мъж= закрила и сила и тем подобни, които хлапето не може да и даде.
    По голям мъж=по-голям х*й.Пък и не знам на тая възраст от кво 6те я за6титаамм ама да има..
    П.П. Надявам се да останат някои добри моми4ета дето няма да си хванат някви големи,за6тото нии (говоря от мн. 4исло за6тото не мисля 4е съм единствен) 6те останеме мн набутани
    погледни от друга страна примерно, ти като поотраснеш какви гаджета ще си хващаш знаеш ли че малките по лесно се лъжат а всеки си гледа интереса и това което може да постигне

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Тая мода малки да излизат с големи батковци е нещо много на мода...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от shoon
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Не се ли научихте,че жените харесват по-големи мъже.

Пуу начи и всички се оплакват. По-голям мъж= закрила и сила и тем подобни, които хлапето не може да и даде.
    По голям мъж=по-голям х*й.Пък и не знам на тая възраст от кво 6те я за6титаамм ама да има..
    П.П. Надявам се да останат някои добри моми4ета дето няма да си хванат някви големи,за6тото нии (говоря от мн. 4исло за6тото не мисля 4е съм единствен) 6те останеме мн набутани
    погледни от друга страна примерно, ти като поотраснеш какви гаджета ще си хващаш знаеш ли че малките по лесно се лъжат а всеки си гледа интереса и това което може да постигне
    WTF?!!?!Закво ми е да си лъжа гаджето ве.Аз да не съм някой изпаднал олигофрен Тва може да го напрай само някой мн голям тъпанар.Аз не искам тива връзки да иам

--------------------------------------------------------

Някой да ме светне какво значи думичката "МАЛАКА"

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Тая мода малки да излизат с големи батковци е нещо много на мода...
    да и понякога много смешна ...
    Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами може би момчето иска сериозна връзка, а не да бъде с момиче което като мине някой друг батко и ще му каже чао.

[quote][LP]Feelthless
    Някой да ме светне какво значи думичката "МАЛАКА" Cool [/guote]
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Shumen
    Emi ako pitash mene si malka...i az bqh v podobno polojenie no ne trugnah s tova momche poneje e golqmo....Hvani si nqkoi na tvoite godini
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

тая па..дееба тъпата пача дееба..ми да малка си и си тъпа и явно и тоя го е разбрал..много ще си интересна като си хванеш някой толко голям пфф :X
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

Голям фен Аватара на sapphirr
    а ти кво се реп4иш,бе.като имаш емоционални проблеми никой не е длъжен да те търпи!

Град
    старчески дом
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild

... Не, че ги няма случаите на някоя малка пикла, която се е захванала с баткото, защото е по-опитен в секса и е с него само заради това. Но да се слага всичко под общ знаменател е меко казано смешно.
    Абсолютно съм съгласна!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    opredeleno si malka za nego .. li4no menie
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    а ти кво се реп4иш,бе.като имаш емоционални проблеми никой не е длъжен да те търпи!
    Кво се занимаваш.
    offline forever!

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    А това за парите, колите и секса ако го чуя още веднъж не знам какво ще ми стане. Естествено че има и такива случаи, но защо всички да сме такива?? Разликата ни с моя приятел е 7 години, а аз съм колкото авторката. И като тръгнахме той караше Лада Жигула, работеше (и още го прави) като луд и издържаше и майка си. Секс не сме правили още. Та за кви пари, кви коли и кви х**ове говорим???
    А по темата-щом така ти е казал, не се занимавай.

Супер фен
    Много е странен този човек..Как ще иска да ходи с теб , после да ти говори съвсем друго...Това мъж ли е (уж те знаели какво искат).Незнам какво да ти кажа,вариянт е в началото да те е харесал,но после да не му е допаднал характера ти и сега единственото,което може да се получи между вас може би и само единствено секс...

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Цитирай Първоначално написано от satity
    mi az hodq s 27 god a sam na 16 i si mi e extra.edinstvenite hora koito ne odobrqvat vrazkata ni sa nashte ma teh nikoi ne gi slusha.za tva spored mene ne sa tolkova ot znachenie godinite kolkoto tova kak se darjish i mislish.
    +1
    +200000000000000000000000

Град
    MaInA CitY
    ob6to vzeto mom4etata na 20 god iskat ne6to ser...sex,izlizane ve4er do kusno,hodene navsqkude ...a v pove4eto slu4ai momi4e na 15 god ne moje da im dade vsi4ko tova..
    drug e vuprosa ako i dvamata ste na edin akul (ne iskam da obidq nito teb,nito nego,imam v predvit 4e prosto mislite za ednakvi ne6ta)...
    ako iska6 po-golqm ot teb..hvani si nqkuv na 17-18...ama 4ak s 5 god razlika...nz ...ama nqma ni6to lo6o v tva de..to ako se obi4at horata da se vzimat

не мисля че значат годините нещо в любовта. а и като се замислиш 5 години разлика не са много. на мен постоянно ми се говори че съм малка. и то от хора които са с 2/3/4 години по-големи от мен.писнало ми е но няка кфо да се прави .. ;(

Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}

еми ако ти беше на 20, а той на 25 някак си нямаше да си толкова малка...ама ся си малка

Цитирай Първоначално написано от Ivs Jonas
    еми ако ти беше на 20, а той на 25 някак си нямаше да си толкова малка...ама ся си малка
    сякш няма да станат ! според мен не е толкова голяма разликата

Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си