- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МАЛКА ЛИ СЪМ ЗА НЕГО.....???
малка, голяма... кво ти дреме...
а като тръгнете, къде ще ходите ???
Замисляла ли си се, че може би фактът, че твърде много си личи колко ограничена и глупава си, може да го е спрял? Научи се, че мъжете не обичат глупави жени. Земи поумней и понаучи нещо, след тфа гледай за гадже. Имаш време за сичко.
Иначи си мисля, че не толкова важни са годините, обаче разликата между един човек на 15 и друг на същата възраст е огромна. Някои на 15 мислят значително по-зряло и отговорно от теб. На 20, със сигурност има много проблеми, не вялвам само ти да си му на главата, надали ти би могла да му бъдеш приоритет. Още повече, че може би момчето би очаквало някаква подкрепа от човека до себе си, а ти сигурно не би могла да го разбереш.
Хайде, приятен ден и се запъти към букварчето, моля.![]()
Без лични и безлични съобщения, моля.
Тая мода малки да излизат с големи батковци е нещо много на мода...
WTF?!!?!Закво ми е да си лъжа гаджето ве.Аз да не съм някой изпаднал олигофренПървоначално написано от shoon
![]()
Тва може да го напрай само някой мн голям тъпанар.Аз не искам тива връзки да иам
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
да и понякога много смешна ...Първоначално написано от hooliganka89
Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!
Ами може би момчето иска сериозна връзка, а не да бъде с момиче което като мине някой друг батко и ще му каже чао.
[quote][LP]Feelthless
Някой да ме светне какво значи думичката "МАЛАКА" Cool [/guote]
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Emi ako pitash mene si malka...i az bqh v podobno polojenie no ne trugnah s tova momche poneje e golqmo....Hvani si nqkoi na tvoite godini![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
тая па..дееба тъпата пача дееба..ми да малка си и си тъпа и явно и тоя го е разбрал..много ще си интересна като си хванеш някой толко голям пфф :X
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
а ти кво се реп4иш,бе.като имаш емоционални проблеми никой не е длъжен да те търпи!
Абсолютно съм съгласна!Първоначално написано от Wrathchild
opredeleno si malka za nego .. li4no menie![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Кво се занимаваш.Първоначално написано от sapphirr
![]()
offline forever!
А това за парите, колите и секса ако го чуя още веднъж не знам какво ще ми стане. Естествено че има и такива случаи, но защо всички да сме такива?? Разликата ни с моя приятел е 7 години, а аз съм колкото авторката. И като тръгнахме той караше Лада Жигула, работеше (и още го прави) като луд и издържаше и майка си. Секс не сме правили още. Та за кви пари, кви коли и кви х**ове говорим???
А по темата-щом така ти е казал, не се занимавай.
Много е странен този човек..Как ще иска да ходи с теб , после да ти говори съвсем друго...Това мъж ли е (уж те знаели какво искат).Незнам какво да ти кажа,вариянт е в началото да те е харесал,но после да не му е допаднал характера ти и сега единственото,което може да се получи между вас може би и само единствено секс...![]()
![]()
+200000000000000000000000Първоначално написано от Undying
![]()
ob6to vzeto mom4etata na 20 god iskat ne6to ser...sex,izlizane ve4er do kusno,hodene navsqkude ...a v pove4eto slu4ai momi4e na 15 god ne moje da im dade vsi4ko tova..
drug e vuprosa ako i dvamata ste na edin akul (ne iskam da obidq nito teb,nito nego,imam v predvit 4e prosto mislite za ednakvi ne6ta)...
ako iska6 po-golqm ot teb..hvani si nqkuv na 17-18...ama 4ak s 5 god razlika...nz...ama nqma ni6to lo6o v tva de..to ako se obi4at horata da se vzimat
![]()
не мисля че значат годините нещо в любовта. а и като се замислиш 5 години разлика не са много. на мен постоянно ми се говори че съм малка. и то от хора които са с 2/3/4 години по-големи от мен.писнало ми е но няка кфо да се прави ..![]()
![]()
![]()
;(
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
еми ако ти беше на 20, а той на 25 някак си нямаше да си толкова малка...ама ся си малка![]()
сякш няма да станат ! според мен не е толкова голяма разликатаПървоначално написано от Ivs Jonas
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}