- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- подарък, съвет че ситуацията е сложна
значи работата е следната: имам гадже, но искам да ме зареже (нещо не е човека за мен ,но не искам аз да я отрежа... много е чувствителна) та на 14 съм сигурен, че тя ще ми подари нещо, а аз ще се направя че съм забравил. така се надявам да си каже че съм пълен идиот и да ме скъса! всичко това е защото от месец насам срещнах едно друго момиче и изпитвам някакви странни чувства към нея. тя си няма гадже и нещо се е сдухала, а е много печен човек като цяло. та си мисля, всъщност силно искам да и купя нещо, ама не знам какво да бъде (мисля че сърца и такива неща не са уместни, тъй като нито все още я обичам, нито тя мен, въпреки че има някакво привличане и искри)
та нещо за плюшена играчка мисля, ама де да знам каква точно? според рожденната дата и китайския календар ли да я избера или как(хубаво че не се пада свиня, коза или маймуна по тоя китайски календар
)
и мислите ли че е добра идея цялата работа, въпреки че се надявам да и стане приятно, защото на нова година не е получила никакви подаръци, пък заслужава, въпреки че няма да е нищо особено, но поне един жест...
кажете сега вие
Закъсней с окло час. И кажи, че са давали интересен филм.
Кажи, че не ти се плаща сметка.
Не я изпращай. за довиждане се здрависай с нея.
Бъди креативен. Най-яко е като си мислят,че те те късат.
Не знам дали тя ще ти го каже, но аз ще ти го кажа - ти си потенциален бъдещ мухльо!
Отиди и кажи на момичето на време, че няма да се получи между вас и предпочитате да бъдете само приятели или други дрън-дрън... а не да й разваляш празника понеже си безмозъчен кретен!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ти си идиот....зако не скъсаш сам старата ами чакаш тя тебе
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
аре моля ти се -мухльо, може да съм кретен, ама мухльо със сигурност не съм![]()
ако и кажа каквото и да било, тя няма да ме остави на мира, ще ми звъни само и такива неща. кажете как да стане номера тя да ме напсува, набие или там каквото иска и да ме разкара?
аа и се придържайте към основната тема, за подаръка - оставете другата на мира и тва дали съм мухльо, идиот, неандерталец и тн
koe mu e strashnoto da sednesh i da i kajesh 4e ne ti e hubavo s neq ?!
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Страшното е,че ще му надуе главата. Всичкото женско сте такива.Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
хубаво бе, ще и кажа тия дни, ама после ще ми реве един месец- като ви зареже някой и правите големи трагедии (сами си го просите, пък после ние сме виновни) ето сега искам да спестя тия мизерии и да ме зареже като пичка, все едно аз съм скапаняка... ама не! еми хубаво, ще и кажа
сега кажете за подаръка ако искате
ее айде де, сега ситуацията е още по-сложна, щото искам да си лягам и няма да дочакам отговор...
Първоначално написано от ?az?
Прочети моето мнение.
Днеска сме 6-ти имаш още 8 дена да измислиш много мизерии.
Примерно говори за неква твоя сприятелка
.еЙ така само без причина.
Или пък и кажи,че не и отиват дрехите много днес. Ама то туй ен става бързо ще почкаш най-малко месец по недиректния начин.
да бе брато, мерси за идеите ама аз основно питам за подаръка за другото момиче, д аи купя ли или не?
Лапешки работи.Я седни и и кажи всичко така, че да я нараниш по-малко.Иначе много тъпо ще постъпиш...![]()
подаръка бе хора, кажете за подаръка! всички пишат без да четат явнооставете другата, ще се оправим с нея, кажете за плюшената играчка или там кво да купя
Хубу айде.Първоначално написано от ?az?
Подаряваш и
3 червени рози. Не много отворени ама не и напълно затворени.
Само това
малко изтъркано, пък и е за между двама влюбени, пък аз не знам всъщност какви са ни отношенията, затова искам да е нещо неангажиращо -само заради жеста, един вид загатване само, не направо да изтърся "обичам те" както ще стане с тия розиима само заигравка между нас и сме просто много близки.. .абе странна работа
Затова са полуотворени. Ако не искаш червени вземи розови.Първоначално написано от ?az?
Авторе, мухльо ли си? Що лъжеш момичето така? Кажи и, че искаш сичко да приключи..!
Животът е адът описан в Библията!