значи работата е следната: имам гадже, но искам да ме зареже (нещо не е човека за мен ,но не искам аз да я отрежа... много е чувствителна) та на 14 съм сигурен, че тя ще ми подари нещо, а аз ще се направя че съм забравил. така се надявам да си каже че съм пълен идиот и да ме скъса! всичко това е защото от месец насам срещнах едно друго момиче и изпитвам някакви странни чувства към нея. тя си няма гадже и нещо се е сдухала, а е много печен човек като цяло. та си мисля, всъщност силно искам да и купя нещо, ама не знам какво да бъде (мисля че сърца и такива неща не са уместни, тъй като нито все още я обичам, нито тя мен, въпреки че има някакво привличане и искри )
та нещо за плюшена играчка мисля, ама де да знам каква точно? според рожденната дата и китайския календар ли да я избера или как (хубаво че не се пада свиня, коза или маймуна по тоя китайски календар )
и мислите ли че е добра идея цялата работа, въпреки че се надявам да и стане приятно, защото на нова година не е получила никакви подаръци, пък заслужава, въпреки че няма да е нищо особено, но поне един жест...

кажете сега вие