.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Плс кажете ми!

от 3 дни ползвам салицилов спирт и кожата ми се поизбистри но на опаковката пише да се ползва до 5 дни.След това да изчакам ли някакъв период от време за да започна да го използвам пак и въобще как мога да постигна максимален резултат?

щом пише до 5 дни,може би това е срока му на годност...но ми се струва малко...все едно е прясно мляко,баси

не е срока на годност

Изчакай после 3-4 седмици, защото ако има странични ефекти да се оправят

ami az sashto izpolzvam spirt no.. ne sam obarnala vnimanie dali pishe do 5 dni az si go polzvam dokato svarshi.......no po dobre iz4kai nqkolko dni za da vidish za strani4ni efektite i sled tova moje pak da si go polzvash

Казано е 5 дни защото кожата се изсушава от тоя спирт и не трябва да се прекалява с него.

polzvai si go spokoino az go izpolzvam s antibiotik prez 2-3- dni

Така ли пише???
    Не съм обърнала внимание. Аз преди го ползвах всеки ден и кожата ми доста се изчисти, но се мажех и с крем, за да не ми се изсушава кожата много. Сега го ползвам рядко, но пак слагам крем.
    Колко процента е този твоя спирт?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

На моя спирт пък не пише нищо такова. А за трайността пише - 6 месеца след първоначално отваряне.

Град
    40 Miles from the Sun
    Може да го ползваш всеки ден, но ти трябва и някакъв крем, защото наистина много се изсушава кожата от спирта.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    За какво е този спирт,я обяснете по подробно,аз не съм чувала.

Аз ползвам Салицилов спирт 1%,може да си го ползваш всеки ден

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Така ли пише???
    Не съм обърнала внимание. Аз преди го ползвах всеки ден и кожата ми доста се изчисти, но се мажех и с крем, за да не ми се изсушава кожата много. Сега го ползвам рядко, но пак слагам крем.

и аз съм така, преди даже по два пъти на ден. И нямам никакви странични ефекти

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Освен изсушаването на кожата не би трябвало да се появява друг ефект. Но пък ако искаш ползвай го както е казано 5 дни и после остави кожата да си почине 2-3 дни.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    2% е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си