.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Град
    varna

Лазерна операция при зрителен проблем

nqkoi pravil li si e az ne vijdam i to dosta okolo 1 godina po4nah s le6i ama mi se 4upqt te sa tv1rdi 2 p1ti si kupuvah i se otkazah a okolo 4 meseca si kupih o4ila i samo v k16i s1m s tqh prosto ne moga da izlqza s tqh i v1prosa mi kolko stuva i do koi diop1t se pravi moq e 8 za6oto

Редактирано от-ЦвЕтИт0
    7-ма точка.

Такива операции се правят, но на възрастни хора около 23 - 25 годишни най-рано (знам от фр, който възнамеряваше да си прави такава). Не знам ти на колко си, но ти препоръчвам за сега да носиш очила или лещи. Вземи си качествени лещи с по-голямо водно съдържание и като свикнеш с тях не би трябвало да ги усещаш когато си с тях. Ако искаш най-добре се консултирай с очен лекар - той може да ти препоръча определена марка след като му споделиш проблема си.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Аз също имам зрителен проблем-по-конкретно-късогледство.До колкото съм запозната, подобни манипулации се прилагат на лица навършили пълнолетие.Преди, обаче да предприемеш каквито и да е действия в тази посока, трябва да проучиш добре рисковете, които крият лазелните операции.Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си